Stars

Kako slatko: Za ovaj je brak zaslužna je pogrešno poslana WhatsApp poruka

...pa ti probaj ne odgovoriti neznancu na poruku...

Ovaj je par dokazao svijetu kako se sve događa s razlogom i kako nam jedna poruka poslana na krivi broj može potpuno promijeniti život. Prošle godine, Britanka Lina Dahlbeck (37) dobila je poruku na WhatsApp od nepoznatog pošiljatelja i pretpostavila da je pogrešmno poslana. Poruku, u kojoj su pisale dvije riječi: "Ženski izlet", poslao je Michael Evangelou (44).

Zapravo je Michael htio poslati sam sebi poruku s naslovom filma koji je trebao gledati u kinu, međutim nije bio svjestan da je poruka otišla u krivom smjeru. Međutim, Lina je (iz znatiželje) odgovorila "Bok! Ženski izlet? Tko je to? Pretpostavljam da je poruka trebala ići drugoj Lini."

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka Naravno da se svi šokiraju kad čuju kako su se upoznali!

Nakon što su shvatio da je pogrešno poslana poruka, par se počeo dopisivati. Iako se nisu poznavali od prije, započeli su opušteni razgovor i tek nakon cjelodnevnog dopisivanja odlučili dogovoriti se za piće. 

"Počeli smo se dopisivati, iako mislim da ja sigurno ne bih nastavila razgovor da nisam bila single. Naravno da sam pogledala njegovu sliku na WhatsAppu i shvatila da je jako zgodan!", kaže Lina. Par se već iste večeri sastao u restoranu, pao je i prvi poljubac te su se ponovno vidjeli sljedećeg dana. "Uvjereni smo da nas je spojila sudbina!"

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka Dva tjedna nakon prvog spoja pale su i zaruke...

Samo dva tjedna nakon što su se upoznali, Michael je zaprosio Linu. "Razgovarali smo o svojim snovima i ja sam mu rekla kako oduvijek maštam o životu u Dubaiju. Michael je oduševljeno rekao da se preselimo zajedno. A nakon što sam mu objasnila kako je to nemoguće jer u muslimanskoj zemlji moramo biti vjenčani kako bismo mogli živjeti skupa, nije ni trepnuo već rekao 'ok-vjenčajmo se'..."

Oboje su znali da žele biti zajedno do kraja života pa su se nedavno vjenčali pred 30-tak gostiju u Londonu. Naravno da su neki od članova obitelji bili sumnjičavi oko cijele stvari, ali su ih podržali. "Naši roditelji su bili oduševljeni! Bili su jako sretni zbog nas - naravno da su mislili da je sve pomalo ishitreno, ali uopće to nisu dovodili u pitanje." 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka Pa ti probaj ne odgovoriti na poruku...

Sedam mjesec kasnije, Lina i Michael ne mogu vjerovati koliko im je jedna poruka promijenila život. Jedna krivo poslana poruka! Još uvijek se smiju svaki put kad objašnjavaju ljudima kako su se upoznali. "Moja priča ulijeva nadu svima koji je čuju: nikad ne odustajte. On je moj muškarac iz snova i to je sudbina. Svemir je u svemu ovome sigurno imao svoje prste..." 

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0