Life&style 11. studenoga 2018.

Pitali smo dečke kako oni zamišljaju prosidbu, evo što su nam rekli

PR. Zlatarnica Zaks
Powered by:

Prosidba je jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka u životu svakog para i zanimljivo je čuti kako baš svi imaju raznolika viđenja onoga što bi ona trebala biti. Porazgovarali smo s tri frajera koji su nam otkrili kako vide prosidbu te kakav bi prsten izabrali.

Trenutak u kojem će zaprositi ženu koju voli veoma je poseban za svakog muškarca. I brojni su spremni napraviti sve da njihov trenutak bude apsolutno savršen. Osim organizacijskih vještina, tu je i odabir prstena koji bi trebao oduševiti djevojku i pokazati da je njen muškarac znao izabrati ono što je savršeno za nju. Stresno? Da, i nama se tako čini! Upravo zato porazgovarali smo s tri frajera koja su nam ispričala kako vide prosidbu te kakav je bio ili će biti njihov prsten.

 | Autor: PR PR

IVAN (programer, 29):

''Već sam proživio prosidbu. Ona nije imala pojma što spremam, iako sam prethodno rekao svojim starcima i njenoj sestri. Uglavnom, trebao sam je zaprositi na plaži, prvi dan odmora. Obavio sam pripreme, postavio setting iz snova. Ipak, ona se nije htjela šetati baš taj dan. Tvrdoglava je i nisam je mogao uvjeriti da ipak odemo, a nisam htio biti presumnjiv.  | Autor: PR PR Zlatarnica Zaks U jednom trenutku nisam mogao čekati više i kleknuo sam nasred sobe dok je bila u pidžami i raščupana. Ispalo je spontano i slatko, taj trenutak pamtit ćemo zauvijek. Najveći problem u pripremi je bio prsten. Ona je minimalist pa je potraga bila malo otežana. Većina ponude bila je previše nakićena za nju. Na koncu sam pronašao idealan prsten - obični, s jednim jedinim dijamantom i bez cirkona.''  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zlatarnica Zaks

LUKA (djelatnik u ugostiteljstvu, 25):

''Još uvijek nisam zaprosio svoju djevojku. Iskreno, odmah bih, ali prvo moram riješiti životna pitanja. Prosidbi se radujem, mislim da će to definitivno biti na nekom mjestu koje nam znači. S obzirom da sam nekoliko godina čekao da se preseli k meni u Split i da dođe kraj veze na daljinu, mislim da će to biti jedna od tih kultnih lokacija tamo. Marjan, zvonik sv. Duje,... još ne znam. Kad je riječ o prstenu, ona voli kamenje u boji. Već par puta spomenula je to u razgovoru, a ja pažljivo slušam. Znam da neće biti bijelog dijamanta, možda se odlučim za ružičasti, plavi, zeleni.''  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zlatarnica Zaks

MATEJ (student novinarstva, 22):

''Ponekad mi se čini da smo premladi, ali srce mi uglavnom zakuca brže kad pomislim da bismo se mogli oženiti. Još uvijek nemam ništa konkretno u planu, ali moja djevojka je otkačena, pomalo nekonvencionalna. Takva će biti i prosidba. Napravit ću nešto ludo. Mogao bih ju, recimo, zaprositi u avionu. To bi bio totalno njen stil.  | Autor: PR PR Zlatarnica Zaks Ipak, ako mene pitaš, ja bih radije izbjegao javno mjesto. Vidjet ću još. Što se prstena tiče, poznajem je dovoljno dugo da uočim da je sav njen nakit - neobičan. Dakle, nema konvencionalne forme i oblika. Njen prsten bit će neke inovativne forme, nešto što se ne viđa često.''  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zlatarnica Zaks Čini se da se naši dečki slažu u jednoj stvari. Prsten bi definitivno trebao biti u skladu s karakterom buduće mladenke, trebao bi biti odraz njene osobnosti. Ipak je riječ o komadu nakita koji će nositi cijelog života. Čini se da je njihov savjet jednoglasan - promatraj što nosi, poštuj njenu narav, njen stil i odaj joj počast svojim odabirom.

SPONZORIRANI SADRŽAJ: MISS MIND ZA MISS7

Komentari 0