Life&style

Pitali smo dečke kako oni zamišljaju prosidbu, evo što su nam rekli

Prosidba je jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka u životu svakog para i zanimljivo je čuti kako baš svi imaju raznolika viđenja onoga što bi ona trebala biti. Porazgovarali smo s tri frajera koji su nam otkrili kako vide prosidbu te kakav bi prsten izabrali.

Trenutak u kojem će zaprositi ženu koju voli veoma je poseban za svakog muškarca. I brojni su spremni napraviti sve da njihov trenutak bude apsolutno savršen. Osim organizacijskih vještina, tu je i odabir prstena koji bi trebao oduševiti djevojku i pokazati da je njen muškarac znao izabrati ono što je savršeno za nju. Stresno? Da, i nama se tako čini! Upravo zato porazgovarali smo s tri frajera koja su nam ispričala kako vide prosidbu te kakav je bio ili će biti njihov prsten.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

IVAN (programer, 29):

''Već sam proživio prosidbu. Ona nije imala pojma što spremam, iako sam prethodno rekao svojim starcima i njenoj sestri. Uglavnom, trebao sam je zaprositi na plaži, prvi dan odmora. Obavio sam pripreme, postavio setting iz snova. Ipak, ona se nije htjela šetati baš taj dan. Tvrdoglava je i nisam je mogao uvjeriti da ipak odemo, a nisam htio biti presumnjiv.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zlatarnica Zaks U jednom trenutku nisam mogao čekati više i kleknuo sam nasred sobe dok je bila u pidžami i raščupana. Ispalo je spontano i slatko, taj trenutak pamtit ćemo zauvijek. Najveći problem u pripremi je bio prsten. Ona je minimalist pa je potraga bila malo otežana. Većina ponude bila je previše nakićena za nju. Na koncu sam pronašao idealan prsten - obični, s jednim jedinim dijamantom i bez cirkona.''  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zlatarnica Zaks

LUKA (djelatnik u ugostiteljstvu, 25):

''Još uvijek nisam zaprosio svoju djevojku. Iskreno, odmah bih, ali prvo moram riješiti životna pitanja. Prosidbi se radujem, mislim da će to definitivno biti na nekom mjestu koje nam znači. S obzirom da sam nekoliko godina čekao da se preseli k meni u Split i da dođe kraj veze na daljinu, mislim da će to biti jedna od tih kultnih lokacija tamo. Marjan, zvonik sv. Duje,... još ne znam. Kad je riječ o prstenu, ona voli kamenje u boji. Već par puta spomenula je to u razgovoru, a ja pažljivo slušam. Znam da neće biti bijelog dijamanta, možda se odlučim za ružičasti, plavi, zeleni.''  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zlatarnica Zaks

MATEJ (student novinarstva, 22):

''Ponekad mi se čini da smo premladi, ali srce mi uglavnom zakuca brže kad pomislim da bismo se mogli oženiti. Još uvijek nemam ništa konkretno u planu, ali moja djevojka je otkačena, pomalo nekonvencionalna. Takva će biti i prosidba. Napravit ću nešto ludo. Mogao bih ju, recimo, zaprositi u avionu. To bi bio totalno njen stil.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zlatarnica Zaks Ipak, ako mene pitaš, ja bih radije izbjegao javno mjesto. Vidjet ću još. Što se prstena tiče, poznajem je dovoljno dugo da uočim da je sav njen nakit - neobičan. Dakle, nema konvencionalne forme i oblika. Njen prsten bit će neke inovativne forme, nešto što se ne viđa često.''  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zlatarnica Zaks Čini se da se naši dečki slažu u jednoj stvari. Prsten bi definitivno trebao biti u skladu s karakterom buduće mladenke, trebao bi biti odraz njene osobnosti. Ipak je riječ o komadu nakita koji će nositi cijelog života. Čini se da je njihov savjet jednoglasan - promatraj što nosi, poštuj njenu narav, njen stil i odaj joj počast svojim odabirom.

SPONZORIRANI SADRŽAJ: MISS MIND ZA MISS7

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0