Love&Sex

Ovi horoskopski znakovi se zaljubljuju u štrebere. Skoro uvijek!

  • Muškarci tvrde da nas ne razumiju – a još nas manje razumiju kad je riječ o ljubavi i tome što nas privlači
  •  Astrolozi tvrde kako zvijezde dodatno (i znatno!) utječu na naš ljubavni život 
  • Kod ova tri horoskopska znaka srce brže zakuca kad ispred njih stoji – štreber! 

Šteta da takozvane „štrebere“ još uvijek bije loš glas: slove kao nedruštvene osobe, frikovi opsjednuti računalima te soleri koji se skrivaju iza golemih računalnih ekrana. Međutim, osim što su štreberi vrlo često nadprosječno inteligentni, oduševljavaju svojim nevjerojatnim stručnim znanjima. Osim toga, magično privlače ove horoskopske znakove…

Možda vas zanima Horoskop od vikenda do vikenda: Pogledaj kakav tjedan ti zvijezde predviđaju Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Blizanci 

Blizanci slove kao sapioseksealne osobe – dakle, najbrže će ih zavesti netko tko ih oduševi svojim znanjem. Zbog toga nije ni čudo da ih privlače ljudi koji se rado zakopaju među knjige te pri tome zaborave na svijet oko sebe. 

Možda vas zanima Koja je idealna tetovaža za tebe: raskošan crtež, duboka poruka, sentimentalni simbol... otkriva horoskop Rubrika Life&style Life&style

Djevica 

Zašto će djevica radije odabrati štrebera od „normalnog“ partnera? Sasvim jednostavno: jer je i sama štreber! Za djevice prvenstveno vrijedi da se „isto i isto privlače“ – zbog toga se vesele vezi sa štreberom. 

via GIPHY

Ribe 

Osobe rođene u znaku ribe rado temeljito proučavaju stvari, a osobito emocije. U štreberima pronalaze uzbudljive sparing-partnere kod kojih stalno mogu otkrivati nešto novo. Mali dodatak: oboje se mogu – ako postanu par – zajedno izgubiti u svijetu snova, jer to je njihov najdraži hobi. 

A ako vjeruješ u horoskop onda će te zanimati i što zvijezde kažu - koji znakovi imaju najbolje predispozicije da zauvijek ostanu zajedno. Jeste li ti i tvoj partner među njima?

Rak i škorpion

Ova dva znaka savršeno se nadopunjuju, premda su na prvi pogled totalno različite osobnosti. Zašto ipak funkcioniraju zajedno? Oslanjaju se jedan na drugoga kad jedan od njih oslabi. Osim toga, imaju jednake ciljeve i oboje vole i žele dugotrajne veze. 

Ovan i strijelac

Žvotna radost ova dva horoskopska znaka čini ih savršenim ljubavnim parom. Stalno se nasmijavaju te planiraju zajedno zabavne stvari – koje stalno i stalno donose svježe vjetrove u vezu. 

Možda vas zanima Čestitke! Pripadnice ova 3 horoskopska znaka dobit će ovoga ljeta bračnu ponudu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica i jarac 

Oba ova znaka jako su ambiciozna i pomalo introvertirana. Doduše, treba im malo vremena da se otvore i opuste, ali kad se to dogodi – zauvijek čine savršeni tim. Njihov tajni recept: jako su otvoreni i imaju puno povjerenja jedno u drugoga. 

Blizanci i ribe 

Rođeni u znaku ribe vrelo su osjećajne osobe, a blizanci su suosjećajni. Ovaj drugi ima puno razumijevanja za potrebe drugih ljudi. Ribe nemaju srama i ne boje se pokazati svoju osobnost. Blizanci donose logične odluke u vezi te su uvijek tu za svog partnera. Svatko ispunjava potrebe drugoga – zbog toga je njihova veza fenomenalna.  
 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0