Life&style

Horoskop od vikenda do vikenda: Pogledaj kakav tjedan ti zvijezde predviđaju

  • Donosimo ti tjedni horoskop od ovog od idućeg vikenda, pogledaj što su ti zvijezde namijenile
  • Kome se smiješe promjene na ljubavnom planu, kome putovanja, a kome obiteljske razmirice možeš provjeriti u nastavku
  • Lavove i Lavice čekaju posljednje trzavice prije nego dođe vrijeme njihove vladavine. A tada oni postaju moćni...

 

U nastavku otkrij kome su zvijezde bile naklonjene u tjednu pred nama. Tjedni horoskop se odnosi na razdoblje od 19.-26. srpnja.

Možda vas zanima Isprobala sam pekmez i ulje za ubrzano tamnjenje na bazi oraha spravljene prema stogodišnjoj formuli. Ovo me je iznenadilo Rubrika Beauty Beauty

Ovan 

Najbolji dan: ponedjeljak 22.07.

Sunce se zaustavlja kod Urana ovog tjedna što te tjera na pokretanje unutarnjih alarma. To znači da se svemir trudi stvoriti novu tebe pokušavajući te istovremeno odvojiti od osobe, mjesta ili stvari koja ti više ne odgovara. Uskoro ćeš započeti emocionalno ili fizičko putovanje - spremna ili ne!

via GIPHY

Bik

Najbolji dan: nedjelja 21.07.   

Budući da se većina pripadnika ovog znaka trenutačno osjeća vrlo ugodno u svojoj koži, život se čini bez napora. Svakodnevne nevolje su ustupile mjesto osjećaju smirenosti i sigurnosti. Uživat ćeš u dobrom društvu i nastaviti raditi najbolje što možeš. Ovo je za tebe uistinu sjajno razdoblje!

via GIPHY

Blizanci 

Najbolji dan: četvrtak, 25. 07.

Ljubav je u zraku. Dobro odigraj svoje karte i novo uzbuđenje se sprema. Ako si u vezi, svoj odnos daj mašti na volju i rasplamsaj svoj seksualni život. U poslovnim okolnostima nemoj dopustiti da te mimoiđu dobre prilike već pokaži ambicioznost. Tvoji nadređeni te promatraju i sviđa im se ono što vide.

via GIPHY

Rak 

Najbolji dan: srijeda, 24. 07.
 
Kako se završava jedna određena faza vašeg života, vi težite nečem novom. U ljubavi, vi ste na novim vrućim lovištima. Financijski, niste. Dok ljubav još uvijek nije na vratima, poštar s računima će uskoro biti - u skladu s tim i proračun. Stoga, oprezno s financijama.

via GIPHY

Možda vas zanima Koliko je velik rizik da će te prevariti – prema njegovom horoskopskom znaku Rubrika Love&Sex Love&Sex


Lav 

Najbolji dan: nedjelja 21. 07.

Čini se da si ovog tjedna osjetljiva i na najmanju kritiku. Nemoj pretjerano reagirati na povremene komentare jer te nitko ne želi namjerno povrijediti. A ako se osjećate ranjivo - neka i drugi to znaju. I na poslu, tvoja nestrpljivost bi te mogla odvesti u zabludu. Ne rasipaj energiju ili bi mogla završiti iscrpljena.

via GIPHY


Djevica 

Najbolji dan: ponedjeljak 22. 07.

Djevicama ovaj tjedan ide kao po loju i očekuje ih mirna plovidba. A da bi tjedan bio još uspješniji imamo dva savjeta: ne pričajte više od onoga što treba i nemojte pokušavati popraviti ono što nije slomljeno.

 

via GIPHY

Vaga 

Najbolji dan: srijeda, 24. 07.

Zdrav razum je tvoj najveći saveznik ovoga tjedna u kojem ćeš biti suočena s izazovima u obiteljskim odnosima. Osjećat ćeš se kao da svatko ima određenu zamolbu za tebe, ali zvijezde će ti biti naklonjene pa ćeš uspješno savladati sve moguće prepreke.

via GIPHY

 

Škorpion

Najbolji dan: subota, 20. 07.

Škorpioni, kada ćete naučiti? Što više dajete svojoj okolini osjećate da vaš manje cijene. No, bliži se kraj tome i tvoji bližnji bi se trebali pripremiti na opasne ubode koje ćeš im zadati svojim repom! Iznenadni ubod, odnosno pokazivanje tvoje škorpionske naravi će ih podsjetiti na to koliko si zapravo važna za njihov život.

 

via GIPHY

Strijelac 

Najbolji dan: četvrtak, 25.07.

Osobe u znaku Strijelca mogu osjećati nezadovoljstvo svojim poslom, pogotovo ako njihovo srce zapravo nije u njemu. Stoga je ovo pravo vrijeme da razmislite o prekvalifikaciji. Daj si dopuštenje da istražiš nove opcije, a odgovor na to gdje trebaš nastaviti svoju karijeru će postati očigledan s vremenom.

 

via GIPHY

Možda vas zanima Neraskidiva veza: 4 horoskopska para koji će zauvijek ostati zajedno Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jarac 

Najbolji dan: petak, 26. 07.

 Uz neovisnost kao pokretačku snagu, umorni ste od poticanja tuđih ega. U isto vrijeme, izvrsno napredujete na poslu što se odražava na financijskom planu. Ipak i dalje vas muče odnosi među kolegama, ali i oni se poboljšavaju krajem nadolazećeg tjedna.

 

via GIPHY

Vodenjak  

Najbolji dan: četvrtak, 25. 07.
 
Vodenjaci trenutačno prolaze kroz teško razdoblje ispunjeno izazovima koji uzrokuju frustraciju. Ako stvari ne idu po planu, opusti se. Smiri taj tjeskobni um i naći ćeš snagu za borbu. Iza nedaća dolazi pobjeda i vrhunski osjećaj samozadovoljstva. A moguće su i promijene na ljubavnom planu.

 

via GIPHY

Ribe 

Najbolji dan: subota, 20.07.
 
Razdoblja visokog stresa može nas natjerati da se osjećamo kao da gubimo tlo pod nogama. Za većinu Riba, ključ preživljavanja je u tome da učine korak natrag, duboko udahnu i povrate svoju smirenost. Tek tada možeš odlučiti što ćeš poduzeti.

 

via GIPHY

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0