Love&Sex

Ova 4 horoskopska znaka napreduju kada su solo i jednostavno vole slobodu

• Jesi li se ikada zapitala zašto je društvo sklono izjednačiti "biti solo" s "biti usamljenom i neispunjenom“? 

• To je smiješno, jer ima toliko puno razloga zašto biti solo može biti najbolja stvar koja ti se ikad dogodila

• Neki horoskopski znakovi najviše napreduju u životu dok su solo: djevica, strijelac, vodenjak i riba.

Kad imaš slobodu raditi što god želiš, kad god želiš - tada imaš priliku upoznati sebe na način koji to nisi mogla dok si bila u vezi. To je trenutak kad su ti ponuđene sve mogućnosti ovoga svijeta. 

Šteta je što su mnoge od nas „nahranjene“ pripovijetkom da nam treba netko drugi kako bi nas upotpunio. Na kraju dana veza može biti nevjerojatna, ali jednako tako može biti i uživanje u „samoj sebi“. Kada toliko vremena posvetiš nekome drugome zaboraviš tko si kad si sama, a na neki način je osoba - koja jesi kad si sama - najčišća je verzija same sebe koju ćeš ikada pronaći. Ako se osjećaš zbunjeno zbog svog „solo“ statusa, vrijeme je da naučiš nešto od ovih horoskopskih znakova...

Možda vas zanima Čestitke! Pripadnice ova 3 horoskopska znaka dobit će ovoga ljeta bračnu ponudu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica: može raditi toliko puno stvari

Djevica žonglira s toliko planova na svom popisu zadataka i stvarima koje ima na umu da će vjerojatno uživati kad je solo. Bez veze o kojoj trebaju brinuti, djevicama je lakše ostvariti sve svoje ciljeve. Ujutro moraju ustati za jogu u 6 sati, a onda se mogu baviti brojnim dnevnim aktivnostima. Da ne spominjemo činjenicu da su jako izbirljive prema potencijalnim partnerima - nitko ionako nije dovoljno dobar.

via GIPHY

Strijelac: može raditi što god želi

Kada strijelac uperi pogled ka sljedećoj avanturi, biti u vezi ne zvuči uvijek kao najprivlačnija ideja. To ne znači da nije romantičan. Strijelci su tek toliko slobodoumni da nisu raspoloženi ugroziti svoj način života zbog veze. Radije će se susresti s mnoštvom zanimljivih ljudi, putovati u najdalje krajeve svijeta te biti fleksibilni i dostupni za spontane izlete kad god se pojavi prilika.

Možda vas zanima U ovom horoskopskom znaku rođeno je najviše milijardera - možda su zvijezde i na tvojoj strani? Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak: voli biti što neovisniji

Umjesto da brine o tome kako se uklopiti u tuđi svijet, vodenjak je više zabrinut kako se potencijalni partner može uklopiti u njegov. Vodenjak je pravi soler, vjeran sebi i ne mijenja se ni za koga. Vodenjaci su svjesni da je za vezu potrebno žrtvovanje – ali ne mare za to. Oni smatraju kako će se prava veza pojaviti sama od sebe i kako će tada sve imati smisla. U međuvremenu su savršeno sretni što su sami.

via GIPHY

Ribe: mogu se spojiti sa svojim unutarnjim svijetom

Kako je slatka i sentimentalna sanjiva riba - iznenađuje li te što obično nemaju problema s time da su solo? Naravno, one privlače romantiku na način na koji cvijeće privlači pčele, ali kada ih romansa počne gušiti, ribe bježe prema van. Potrebno im je malo samoće i mira kako bi ispravno funkcionirale. Njihova mašta je toliko živa i intenzivna da bi radije imale slobodno vrijeme za uživanje. Drugim riječima, ribe vole ljubav, ali je njihov vlastiti svijet tako lijep da tu ljubav mogu lako pronaći bilo gdje.

Možda vas zanima Koju bi supermoć trebala imati prema tvom horoskopskom znaku... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0