Love&Sex

Neraskidiva veza: 4 horoskopska para koji će zauvijek ostati zajedno

  • Neki horoskopski parovi imaju veće šanse ostati zajedno - zauvijek
  • U kojem ste horoskopskom znaku rođeni ti i tvoj partner?
  • Ako tvorite neku od ovih kombinacija, imate veće šanse za doživotnu ljubav

Sljedeće kombinacije znakova idealno si odgovaraju i nadopunjavaju se. Stvoreni su jedno za drugo te će vječno ostati par. Jeste li ti i tvoj partner među njima?

Rak i škorpion 

Ova dva znaka savršeno se nadopunjuju, premda su na prvi pogled totalno različite osobnosti. Zašto ipak funkcioniraju zajedno? Oslanjaju se jedan na drugoga kad jedan od njih oslabi. Osim toga, imaju jednake ciljeve i oboje vole i žele dugotrajne veze. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Ovan i strijelac 

Životna radost ova dva horoskopska znaka čini ih savršenim ljubavnim parom. Stalno se nasmijavaju te planiraju zajedno zabavne stvari – koje stalno i stalno donose svježe vjetrove u vezu. 

Možda vas zanima Čestitke! Pripadnice ova 3 horoskopska znaka dobit će ovoga ljeta bračnu ponudu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica i jarac 

Oba ova znaka jako su ambiciozna i pomalo introvertirana. Doduše, treba im malo vremena da se otvore i opuste, ali kad se to dogodi – zauvijek čine savršeni tim. Njihov tajni recept: jako su otvoreni i imaju puno povjerenja jedno u drugoga. 
 

Blizanci i ribe 

Rođeni u znaku ribe vrelo su osjećajne osobe, a blizanci su suosjećajni. Ovaj drugi ima puno razumijevanja za potrebe drugih ljudi. Ribe nemaju srama i ne boje se pokazati svoju osobnost. Blizanci donose logične odluke u vezi te su uvijek tu za svog partnera. Svatko ispunjava potrebe drugoga – zbog toga je njihova veza fenomenalna.   

Možda vas zanima Za ova tri horoskopska znaka će srpanj biti najbolji mjesec u godini Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0