Stars

Prijatelj otkrio zašto zapravo Jennifer Aniston i Brad Pitt nikad nisu imali djece

  • Početkom godine, nakon što se Pitt razišao s Angelinom Jolie potpirile su se priče da se vraća Jennifer Aniston, no očigledno ništa od toga
  • On je otac šestoro djece dok su Jennifer prvo optuživali da nije s Bradom imala djece jer joj je karijera važnija, a onda je nepravedno sažaljevali jer uopće nema djecu 
  • Koliko je za vjerovati anonimnom izvoru koji otkriva kako su zapravo stvari stajale između njih dvoje prije 15 godina

Početkom godine, kad je pukla vijest o tome kako se Brad Pitt i Angelina Jolie razvode, Bradov dolazak na rođendansku proslavu Jennifer Aniston, njegove bivše, mediji su jedva dočekali. Odmah su krenule priče o njihovu pomirenju, o tome je li Jennifer zapravo bila ona prava, a on to nije kužio i kako je on za Jen sigurno bio jedini pravi. "Dokaz" a) više veza nakon njihova prekida, "dokaz" b) nikad nije imala djecu ni s jednim od tih muškaraca.

Uspješna glumica i nakon serije "Prijatelji" u hollywoodske anale sasvim sigurno može ući i kao žena iz showbizza kojoj su najčešće i sasvim nepravedno postavljali pitanje zašto nema djecu. Pet mjeseci nakon njene rođendanske proslave svima je postalo jasno kako od te nove veze neće biti ništa (iako su Pitt i Aniston viđeni su još koji puta zajedno otkako je on ponovno slobodan muškarac), ali svaka mrvica, svaka možebitna informacija, ma kako tanka i neprovjerena bila izaziva zanimanje. Pa tako i ova. U intervjuu Irish Mirroru Jennifer je otkrila da se ipak malo ljuta na Brada jer je nije zaštitio od tračeva koji su tvrdili da je njihova veza pukla jer je njoj karijera bila na prvom mjestu, važnija od braka i obitelji. 

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

Da se prisjetimo, glumački je par bio u braku pet godina, a on ju je ostavio kad su se on i Angelina Jolie zaljubili na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Tvrdio je uvijek da Jennifer nije varao, da je veza počela tek nakon njihovog razvoda, a u jednom intervjuu rekao je da su ostali dobri prijatelji koji se često čuju 'da saznaju što ima novog'.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Brad je s Angelinom postao otac šest puta, što biološki, što usvajanjem dok je "sirota" Jennifer ostala kratkih rukava, barem što se tiče djece. Kako je već ubrzo nakon razvoda naglasila ona nikad nije izgovorila da ne želi djecu: "Muškarca koji se upravo razveo nitko nikad ne bi optužio da je hladno odabrao karijeru umjesto djece i obitelji kao mene i toga mi je već j....o dosta - rekla je i u medijima postala gotovo tragična figura, "sirota" Jennifer koja nikad nije dobila dijete.

Za Irish Mirror rekla je kako je Brad trebao biti veći kavalir i zaštititi je od napada te opovrći neugodne tračeve, no zato je još glasnije odjeknula izjava "zajedničkog prijatelja koji je želio ostati anoniman". Taj prijatelj smatra kao i Jennifer da je neistinita i nepravedna priča "kako je jadni Brad morao na koncu ostaviti hladnu Jen jer mu nije željela roditi dijete" te je izjavio za Irish Mirror da je problem bio u Bradu. Za Brada djeca nikada nisu bila na prvom mjestu. "Za njega su djeca bila poprilično apstrakna želja, a Jen je to baš izravno željela". Mora da je kasnije Pitt iz te apstrakcije brzo prešao na realizam...

Možda vas zanima Isprobala sam 3 najpopularnija proizvoda slavne korejske kozmetike koja osvaja Hrvatsku Rubrika Beauty Beauty

Jennifer se još prije nekoliko godina preko portala Huffington Posta obratila svijetu i zamolila medije da je prestanu proganjati s vijestima je li trudna ili ne. Napisala je da "količina novca koja se troši danas da mediji otkriju jesam li ja trudna (i to po milijunti put... ne da brojim) zapravo upućuje na štetnu ideju da je žena na neki način necjelovita, neuspješna ili nesretna kao se nije udala i nema djecu".

Jennifer smatra da je svaka žena vrijedno biće bez obzira ima li partnera ili nema i je li rodila ili nije. "Mi ne moramo biti udane ili majke da bismo se osjećale sretne i ispunjene. Svaka od nas ima pravo za sebe odabrati svoj kraj iz bajki - i tako je zauvijek sretno živjela ".

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0