Beauty

Isprobala sam 3 najpopularnija proizvoda slavne korejske kozmetike koja osvaja Hrvatsku

  • Popularni brend korejske kozmetike Tony Moly, odnedavno je stigao u Hrvatsku
  • Proizvodi dolaze u preslatkim pakiranjima, a odlikuju ih i kvalitetni sastojci te sam ih s nestrpljenjem željela isprobati
  • Oduševila su me tri proizvoda - Balzam za čišćenje, Bubble Mask i Cool Eye Stick - koja su postala neizostavan dio moje beauty rutine

Tony Moly je južnokorejski kozmetički brend koji je osnovan 2006. godine, a u vrlo kratkom periodu je postao jedan od omiljenih brendova obožavateljica kvalitetne preparativne kozmetike diljem svijeta. Brend je prepoznatljiv po dopadljivom i šarmantnom pakiranju, ali tajna popularnosti ovih proizvoda ne krije se samo u izgledu već i sastavu koji obiluje kvalitetnim sastojcima. Velika sam obožavateljica azijske kozmetike i jedva sam dočekala dolazak Tony Molyja u Hrvatsku! Njihove proizvode možeš pronaći na policama svih većih Müller poslovnica. Ovoga puta odlučila sam testirati tri top proizvoda – balzam za čišćenje kože, bubble masku i cool ice stick - a svoje ti dojmove donosim u nastavku.

 | Autor: miss7 miss7  | Autor: miss7 miss7 Prije tretmana

1. Balzam za čišćenje kože

Proizvodi iz kolekcije Tako brenda Tony Moly poznati su po svom karakterističnom pakiranju u obliku hobotnice. Mala crna hobotnica s iznenađenim izrazom lica krije balzam za čišćenje lica. Riječ je o preslatkom, ali i vrlo praktičnom pakiranju koje stane u gotovo svaku žensku torbicu. Njegova glavna karakteristika je, baš kao i ostatak Tako linije, tzv. Morski kompleks (Marine Root-up Complex) sastavljen od soli iz Mrtvog mora, organske kiseline taurina kojeg nalazimo u morskoj hrani (osobito hobotnicama), ljekovitog blata, crnog treseta i ugljena u prahu. Crni balzam svojim izgledom uvelike podsjeća na balzame za usne. Nanosi se na prethodno vlažnu kožu te se laganim kružnim pokretima umasira u kožu. Potom se ispire toplom vodom, krpicom ili vlažnom blazinicom. Jednostavan je za korištenje, ugodnog je mirisa, uspješno uklanja šminku te ne ostavlja ljepljiv trag ili mastan sloj na koži već se ona osjeća lagano i prozračno. Preporučuje se korištenje balzama 3-4 puta tjedno, ovisno o stanju tvoje kože. Cijena mu iznosi 89,90 kuna. Mene je ovaj proizvod oduševio te je mala hobotnica postala dio moje tjedne kozmetičke rutine.

 | Autor: miss7 miss7

2. Bubble Mask

Tako Bubble Mask namijenjena je čišćenju masne kože sklone pojavi akni. Pakiranje u obliku velike hobotnice u sebi krije crnu masku čija prozračna tekstura uvelike podsjeća na mousse od čokolade. Ipak, njezini glavni sastojci su mješavina morskih biljaka, prirodno ljekovito blato i ugljen u prahu koji pročišćavaju, hidratiziraju i učvršćuju kožu. Nanosi se prstima na prethodno očišćenu kožu, a prilikom apliciranja na lice je potrebno izbjegavati područje oko očiju. Maska na licu ostaje kratko, 3-5 minuta koliko je potrebno da se na licu formiraju mjehurići pomoću kojih se izlučuju nečistoće s kože. Nakon što primijetiš pojavu mjehurića, lice isperi u toploj vodi. Ova maska nježno ljušti kožu, apsorbira višak sebuma te ostavlja gladak i čist ten bez crvenila. Cijena ove maske je 119, 90 kuna i dostupna je u Mülleru. Ps: obavezno pažljivo zatvori svoju hobotnicu nakon što naneseš masku kako bi spriječila ulazak zraka i prijevremenu pojavu mjehurića!

 | Autor: miss7 miss7

3. Cool Eye Stick

Ako imaš problema s podočnjacima i vrećicama ispod očiju, ova mala pandica mogla bi im stati na kraj. Balzam nazvan So Cool Eye Stick dio je Panda's Dream kolekcije čiji je glavni sastojak omiljena hrana svake pande – bambus. Ovaj umirujući gel osim ekstrakta bambusa sadrži i ekstrakte morske vode koji pružaju hidrataciju, trenutačno hlađenje i umirivanje nadraženog područja oko očiju. Cijena mu iznosi 89,90 kuna. Primjena je vrlo jednostavna, balzam se nanosi ispod očiju, od unutarnjeg do vanjskog ruba. Namijenjen je svim tipovima kože, a možeš ga koristiti nekoliko puta dnevno, ovisno o vlastitim potrebama. Naravno, nema magičnog štapića koji će učiniti da moji podočnjaci nestanu, ali ovaj štapić je uistinu od velike pomoći kad se osjećam umorno i kad imam osjećaj „jastučića ispod očiju“ jer je u trenutku ohladio i revitalizirao to osjetljivo područje. Zbog toga je ova pandica vrlo brzo postala neizostavan dio moje kozmetičke torbice.

 | Autor: miss7 miss7

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: miss7

Komentari 0