Moda
Ulična moda

Osim stylingom, prolaznica nas je zaintrigirala torbicom koja je hit komad sezone

  • Zagrebačka špica subotom prava je revija dizajnerskih torbica: Louis Vuitton, Hermes, Prada...
  • Plavokosa prolaznica prvo nam je ponudila dobar rockerski styling za slip haljinom i kožnom jaknom
  • A kad smo obratili pozornost na detalje te nismo mogli ne zamijetiti i torbicu...

Crna kožna jakna s nitnama, maslinasto zelena slip haljina na točkice, Chelsea gležnjače sa zelenim đonom u istom tonu... Ovaj jednostavni, pomalo rockerski styling ne bismo inače povezali s jako skupim komadima, ali dizajnerski detalj može se ubaciti u bilo koju kombinaciju. Da se radi o svakodnevnom outfitu, demantirala bi nas prvenstveno torbica.

Naime riječ je o modelu brenda Bottega Veneta koji trenutačno žari i pali, a znalci tvrde da je upravo ovo njegov najpoželjniji dizajn: The Jodie torbica. I to njezin Spaghetti model, rasprodan u svim web trgovinama u ovom času.

Ulična moda | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec

Torbica Jodie koja je i samom brendu bila "sumnjiva" i dvojili su hoće li je uopće dati u proizvodnju (zbog visoke cijene i ograničene funkcionalnosti) na kraju je postala ogroman uspjeh, vrlo brzo osvojivši ljubiteljice mode i postavši slučajna it torba. Njezina Spaghetti verzija, šivana od sitnih kožnih traka okruglog presjeka (poput špageta) lansirana je u novijoj kolekciji, a cijena je 3840 dolara odnosno skoro 30.000 kuna!

Samo jedan, ali dobar komad može ostaviti dojam - styling zgodne plavuše sa špice je dokaz

Ulična moda | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec

No, kako to često biva kad je riječ o traženim komadima visoke mode, vrlo brzo se pojavi jeftiniji duplić. Za sve koji su se zaljubili, sviđa im se i čeznu za Jodie Spagheti torbicom, a smatraju je debelo preskupom, evo rješenja. Tako se pojavila Dina Spaghetti Vegan Leather Knot Top Handle Bag iste veličine i izgleda kao autentična Bottega Veneta. Na prvi se pogled ni ne vidi je li torbica "prava" ili nije. Dolazi u istim bojama, bež (kod Bottega Venete najpopularnija boja i nazvana "porridge"), ljubičastoj ili tamno crvenoj ("mystic" i "burgundy"), ali Dina Spagheti dolazi i u mnogo, mnogo drugih boja: srebrnoj, rozoj, bijeloj, pastelno i jarko zelenoj, tamno i konjak smeđoj boji, plavoj... 

Ulična moda Možda vas zanima Odličan styling ove prolaznice odlučili smo ukrasti od glave do pete. Čak i neobičan modni dodatak Rubrika Moda Moda

Eh, pa ovu varijantu si već može priuštiti više ljudi jer košta 149 dolara, odnosno 1150 kuna. I vjerujemo da će mnoge zaljubljenice u modu izabrati ovu opciju: dobiješ torbicu koja ti se sviđa, a ne moraš potrošiti cijelo bogatstvo. Zašto ne?

Photo: Pixsell/Neva Žganec

Komentari 0