Moda
Bottega Veneta

Jodie Spaghetti model torbe s potpisom Bottega Veneta prava je senzacija!

  • Torbe Bottega Veneta pobjedonosno su postigle uspjeh bez dizajna logotipa brenda
  • Fokusiraju se na modne trendove i svoju politiku kvalitete
  • Ove karakteristike su ono što je jedinstveno pozicioniralo Bottegu Venetu u modnoj industriji

Otkako je kreativni direktor Daniel Lee debitirao stvarajući The Pouch, brend se vratio na ljestvicu najpoželjnijih torbi. Od tada je ova modna kuća više puta proizvela izvanredne dizajne i modele, uključujući The Padded Cassette, Mini Pouch i Twist.

Bottega Veneta | Autor: Instagram@wendyswan Instagram@wendyswan

Međutim, komad koji je trenutno najpoželjniji, The Jodie, apsolutno pobjeđuje. Izvorno, Bottega Veneta nije htjela lansirati The Jodie zbog iznimno visoke cijene i ograničene funkcionalnosti, ali na kraju su postigli nevjerojatan uspjeh.

Bottega Veneta | Autor: Instagram@tamara Instagram@tamara

Možda vas zanima Bottega Veneta: kako je brend bez budućnosti postao jedan od onih s najperspektivnijom? Rubrika Moda Moda

Predstavljanje mini veličine moglo je biti riskantan potez, ali je instantno osvojila ljubiteljice mode, postavši nenamjerna IT torba. Zelena i ružičasto ljubičasta verzija rasprodane su odmah nakon lansiranja, što dokazuje popularnost ove torbe.

Bottega Veneta | Autor: Instagram@ingridwilkinson Instagram@ingridwilkinson

Brend se stoga ne oslanja previše na promjene boja kako bi održao svježinu The Jodie. U novoj kolekciji lansirali su model Jodie Spaghetti na kojem se koristi kožno tkanje upotrebom sitnih kožnih traka. Dok se torba još nije pojavila na tržištu, skupina VIP osoba primijetila je torbu na konferenciji prije predstavljanja brenda i kao rezultat toga komad je postao viralan u trenutku, iako je cijena torbe 18 900 dolara!

Bottega Veneta | Autor: Instagram@despi_naka Instagram@despi_naka

Mini Jodie torbica Bottega Veneta Možda vas zanima Pletena kožna torbica iz Massima Duttija siluetom podsjeća na Mini Jodie Bottege Venete Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@despi_naka

Komentari 0