Moda
Ulična moda

Samo jedan, ali dobar komad može ostaviti dojam - styling zgodne plavuše sa špice je dokaz

  • Topla i sunčana jesen prilika je da žene pokažu svoje najbolje kombinacije, a dan za šetnju sa stilom svakako je subota
  • Teksturirani sako s uzorkom svakako je zvijezda ne samo stylinga ove prolaznice veći i prijelaznog razdoblja
  • Nije ni ostatak zanemariv, posebno ne torbica, ali cijeli spoj dokaz je kako će dobar blejzer "podići svaku kombinaciju"

Zgodna plavuša koju je oko naše kamere ulovilo u subotnjoj šetnji gradom živi je dokaz koliko dobar sako znači. Ono što želimo reći jest da u trenu može promijeniti cijeli look. Na primjer, ove uske traperice i niske kaubojke uklopile bi se i u neki potpuno neformalan styling. Ako ih zamislimo, na primjer, nošene s kožnom jaknom ili debelom oversize vestom, ozračje bi bilo potpuno drukčije.

Kombinacija ove prolaznice pravi je primjer često korištene fraze da će neki komad "podići svaku kombinaciju" - sako svakako ima tu moć. No da ne hvalimo samo sako (koji jest divan sam po sebi i vrlo elegantan s teksturiranom tkaninom, zlatnom dugmadi i lijepog zeleno-bijelog uzorka) nisu ni neki drugi komadi zanemarivi...

Ulična moda Možda vas zanima Odličan styling ove prolaznice odlučili smo ukrasti od glave do pete. Čak i neobičan modni dodatak Rubrika Moda Moda

Ulična moda | Autor: Pixsell/Lovro Domitrović Pixsell/Lovro Domitrović

Pritom prvenstveno mislimo na Pradinu torbicu tople boje konjaka. Tu je još crna dolčevita, niske kaubojke u bež boji, dobro odabrani modni dodaci, lijepa manikura i svježa frizura. Ma koliko styling bio jednostavan ova prolaznica odiše porofinjenošću. A kako se na kraju krajeva ipak zna tko je njegova zvijezda, odabrali smo nekoliko modela sličnih sakoa iz high street trgovina.

Sako s uzorkom | Autor: Pr Pr S lijeva nadesno: sako Zara (229,90 kn na popustu); sako Mango (599,90 kn); sako Stradivarius (349,90 kn)

kožni blazer Možda vas zanima Kožni blazer – savršen jesenski komad koji spaja kožnu jaknu i sako! Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Lovro Domitrović
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bum

    Pola dana se priprema za 19 koraka na špici, zato i izgleda tako tupavo.