Moda

Ogrlice, remenje, novčanici... Pronašle smo genijalne modne dodatke do 40 kuna

  • Sniženja su idealna prilika da obnoviš svoju kolekciju modnih dodataka
  • Sjajne komade nakita tako već možeš pronaći po cijeni od 30 kuna
  • Za tebe smo još izdvojile i novčanike te remene čija cijena ne prelazi 40 kuna

Prema modnim stručnjacima, među komade koje se posebno isplati nabaviti na aktualnim sniženjima svakako se ubrajaju različiti modnim dodaci. Stoga, ako si poželjela obnoviti svoju kolekciju nakita sada je pravo vrijeme budući da sjajne komade možeš pronaći po vrlo pristupačnim cijenama. A da naša teza ne ostane samo na riječima odlučile smo ti demonstrirati tako što smo iz aktualne ponude izdvojile ogrlice, naušnice, ukosnice, novčanike i remene čija cijena ne prelazi 40 kuna!

Možda vas zanima Osim izgledom, dva modela haljina iz Reserveda osvojila su nas svojom praktičnošću - i cijenom! Rubrika Moda Moda
 

1. Ogrlice

Društvene mreže preplavile su fotografije trendseterica koje svoje jednostavne ljetne kombinacije upotpunjavaju setovima tankih lančića ukrašenih decentnim privjescima, među kojim su posebno popularni oni koji imitiraju kovanice.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (29,90 kuna), Bershka (29,90 kuna), Stradivarius (39,90 kuna)

2. Naušnice

Upečatljiv par naušnica mnogima je omiljen ljetni accessorize s kojim uspješno podižu i najjednostavije modne kombinacije. Aktualna ponuda vrvi različitim modelima po pristupačnim cijenama pa nećeš imati težak zadatak pronaći među njima svoje nove miljenice.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (29,90 kuna), Mohito (29,90 kuna), Mango (29,90 kuna)

Možda vas zanima Ova klasična frizura idealna je za ljetne vrućine, a sjajno maskira i masnu kosu! Rubrika Beauty Beauty

3. Ukosnice

Još jedan ljetni trend koji su popularizirale društvene mreže su frizure ukrašene predimenzioniranim ukosnicama. Na aktualnom sniženju možeš pronaći različite modele ukrasnih dodataka za kosu, a inspiraciju za kreiranje jedne takve frizure možeš potražiti ovdje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: House (19 kuna), Mohito (29,00 kuna), Bershka (29,90 kuna)

4. Remen

Remen je jedan od modnih dodataka koji osim dekorativne ima i praktičnu svrhu. A da ovaj modni dodatak ne mora biti skup uvjerile smo se i same budući da cijena ni jednog od naših prijedloga ne prelazi 30 kuna!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Cropp (29,90 kuna), House (19 kuna), Sinsay (19 kuna)

Možda vas zanima Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom Rubrika Life&style Life&style

5. Novčanik

Baš kao i u slučaju remena, novčanik prvenstveno ima praktičnu funkciju, no to ne znači da ne treba biti estetski primamljiv. No, primamljivost modela koje smo odabrale ne krije se samo u izgledu već i u njihovoj niskoj cijeni.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Sinsay (29,00 kuna), Cropp (29,90 kuna), Pull&Bear (29,90 kuna)

 

Photo: Instagram

Komentari 0