Moda

Osim izgledom, dva modela haljina iz Reserveda osvojila su nas svojom praktičnošću - i cijenom!

  • Obožavamo praktične haljine koje bez problema možemo odjenuti na poslovni sastanak i romantičnu večeru
  • Dva sjajna modela takvih haljina pronašli smo u Reservedu, a osim sjajnog izgleda krasi ih i prihvatljiva cijena od 130, odnosno 160 kuna
  • Riječ je o dvije romantične haljine od žerseja koje dolaze u više različitih boja, a nama je posebno neodoljiva ona ukrašena točkicama

Zbog ljetnih vrućina najrađe bismo cijelo vrijeme provele u kratkim prozračnim suknjama i haljinama, no nerijetko uvjeti u kojima radimo zahtijevaju poštivanje određenih pravila odijevanja. Stoga nas posebno raduje kao na sniženju pronađemo jedan univerzalni komad haljine u kojem bez problema možemo otići na poslovni sastanak, romantičnu večeru ili izlazak s prijateljicama. Sjajna je vijest što smo u aktualnoj ponudi brenda Reserved pronašle čak dva takva modela haljina, koja se osim sjajnim izgledom ističu i prihvatljivom cijenom.

 | Autor: Reserved Reserved

Oba primjera Reserved (129,90 kuna)

Možda vas zanima Internet je poludio za ovom točkastom haljinom iz H&M-a koja pristaje svakoj figuri Rubrika Moda Moda

Prvi model je midi haljina od žerseja koju krase istaknuti kratki rukavi, zvonasta suknja i ušiveni remen koji naglašava struk. Dolazi u dvije varijante pa tako možeš birati između monokromatskog modela u boji slonovače i svijetlo plavog modela ukrašenog neodoljivim crnim točkicama. Na aktualnom sniženju cijena haljine iznosi 129,90 kuna.

 | Autor: Reserved Reserved

Sva tri primjera Reserved (159,90 kuna)

Možda vas zanima Parfemi s ovim sastojkom totalni su hit ovog ljeta Rubrika Beauty Beauty

Drugi model midi haljine također je izveden od žerseja te ga kraste istaknuti kratki rukavi i zvonasta suknja. Ono po čemu se već na prvu razlikuje jest dizajn ovratnika koji je u ovom slučaju nešto zatvoreniji. Ovaj model dolazi u čak tri monokromatska izdanja - crnom, ružičastom i svijetlo plavom. On je i nešto skuplji, no jednako cjenovno prihvatljiv, te ćeš na aktualnom sniženju za njega trebati izdvojiti 159,90 kuna.

 

Photo: None

Komentari 0