Beauty

Jednostavno, a efektno! Ovu omiljenu ljetnu frizuru možeš napraviti za manje od 30 sekunda

  • Nemaš volje raditi frizuru prije ljetnog poslijepodnevnog pića s frendicama?
  • A opet bi željela 'nešto posebno', nešto stilizirano?
  • Onda imamo pravu stvar za tebe – a najbolje od svega: za ovu frizuru treba ti manje od 30 sekunda

U prvom trenutku zvuči gotovo pa nemoguće, ali doista postoji: lijepa ljetna frizura koju, osim što je super izgleda i jednostavno se radi, možeš nositi gotovo sa svakom dužinom kose. I ne, ne radi se o frizuri s rajfom!

Ovu frizuru možeš napraviti za manje od 30 sekunda

Novi trend frizura, koji se u proteklih nekoliko tjedana proširio po društvenim mrežama i sve se češće može vidjeti kod žena, su frizure sa špangama za kosu. Taj mali accessoires za kosu, koji nam je poznat još iz djetinjstva, pojavljuje se u novom, modernom dizajnu i slavi povratak u različitim veličinama, bojama i oblicima.

Špange se nose i na raspuštenoj kosi, uz cool messy-bun (punđu) ili čak kao elegantan modni dodatak za posebne prigode. Praktično je to što se kosa može nekomplicirano „učvrstiti“ prema nazad te se mogu obuzdati pramenovi koji inače rado padaju na lice.

Možda vas zanima Ova frizura vratila se iz 70-ih i postala najveći trend za ljeto 2020. Rubrika Beauty Beauty

 | Autor:

Naš savjet: ako želiš da ti frizura doista privlači poglede, odaberi veliku špangu. Za sve koji vole manje i decentnije, idealne su manji modeli špangi.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Hit frizura iz 90-ih koju smo obožavali pa zamrzili ponovno je hit, a ni J. Lo joj sad ne može odoljeti Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0