Life&style
Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom 1/8 Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom

Zaboravi gin! Ovo piće obožavat ćeš ovog ljeta, a osvojit će te i cijenom

Rosé iz Kutjeva sadrži i arome crvenog bobičastog voća, među kojima se ističe brusnica obogaćena svježinom biljnog karaktera. Savršen je odabir za vruće ljetne noći…

Vrhunsko osvježavajuće piće temelj je svakog odmora iz snova. Ni lagana jela za vrijeme ljetnih mjeseci ne mogu spasiti od žege i vrućina koje oduzimaju energiju i tjeraju da aktivnosti svedeš na minimum. Međutim spas uvijek možeš potražiti u osvježavajućem piću koje će u tren oka ohladiti i vratiti u život. 
A mi znamo koje je to piće. Novo je na tržištu i dolazi iz vinarije Kutjevo. Ona nam nudi neodoljivo, luksuzno osvježenje u svakoj kapi Premium Rosé 2019. vina koje je proglašeno najboljim roséom regije Slavonije i Podunavlja u sklopu nedavno održanog ocjenjivanja «Vinske zvijezde». 

 | Autor: Vinarija Kutjevo Vinarija Kutjevo

Ovaj Rosé osvaja svojim profinjenim aromama crvenog bobičastog voća, među kojima se ističe brusnica obogaćena svježinom biljnog karaktera. Premium Rosé 2019. je kupaža (cuvée) Pinot Noir i Zweigelt sorti koje mu uz neodoljivu boju lososa daje i specifičan mineralni karakter prepoznat i jedinstven za kutjevački terroir. Nositelj zaštićene oznake izvornosti, Kutjevo Premium Rosé 2019. dolazi s južnih obronaka Krndije, gdje se vinogradi nalaze između 200 i 450 metara nadmorske visine. Okruženi visokim šumama Krndije i Papuka, vinogradi su zaštićeni od oštrog sjeverca, a idealna količina padalina, posebno vulkansko tlo bogato mineralima i izvrsni vremensku uvjeti omogućuju grožđu doseći puni potencijal. 

 | Autor: Vinarija Kutjevo Vinarija Kutjevo

Upravo terroir daje ovom Premium Roséu posebnost, svježinu i iznimnu pitkost koja će te osvojiti već pri prvom kušanju. Ranijom berbom sorte Zweiglt dobivaju se dobre kiseline i svježina te niži alkohol, a kasnijom berbom sorte Pinot crni struktura i bogatija aromatika ovog iznimnog vina. Nježan okus bobica razvit će se u miris nara i ružinih latica te ostaviti elegantnu svježinu u ustima. Fina voćnost i skladna suptilnost dominiraju u ovom svilenom, pitkom vinu koji će se savršeno sljubiti s laganijom hranom, poput tjestenine, rižota, ribe i plodova mora, lososa ili nježnijeg crvenog mesa, te vruće ljetne noći pretvoriti u osvježavajući užitak.
Burgundska boca od prozirnog stakla i atraktivna etiketa savršeno se nadopunjuju s profinjenom, blijedo ružičastom bojom ovog jedinstvenog vina, ukras svakog stola. Ohladi ga na 8 do 10 stupnjeva Celzijusa i prepusti se užitku koje se krije u svakoj boci.

Kutjevo Premium Rosé 2019. potražite u ponudi vrhunskih restorana i hotela te specijaliziranih vinskih prodavaonica po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 55 kuna.

 | Autor: Vinarija Kutjevo Vinarija Kutjevo

Photo: Shutterstock/Instagram