Moda

Nismo mogle ne primijetiti zanimljiv modni detalj koji naše slavne dame naveliko nose ovo ljeto

  • Ovog ljeta mogli smo vidjeti kako su marame vezane oko glave veliki hit
  • No, turbani su zaprijetili da će ih svrgnuti s trona popularnosti
  • Naše slavne dame također su pokazale kako one nose ovaj trend u ljetnom izdanju

Kao što si već mogla i primijetiti, marame su ovog ljeta neizostavni modni dodatak. Prijašnjih godina šeširi su držali prvo mjesto kad su u pitanju ljetna pokrivala za glavu, no ove godine su marame odnijele pobjedu.

Možda vas zanima Marame su veliki ljetni hit! Pogledaj kako ih ljepotice nose ovih dana Rubrika Moda Moda

Jedan od načina je i turban koji je veoma zahvalan pogotovo kad vladaju vrućine. Osim što nas štiti od sunca, idealan je i za dane kada se dvoumimo oko pranja kose. Veoma se lako napravi od marame, ali i postoje modeli koji se na glavu stavljaju kao kape. Iako nam na sam njihov spomen na pamet padne odlazak na plažu, na primjeru glumice Ane Gruice možemo vidjeti kako odlično izgleda i za večernji izlazak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Nikolina Ristović odabrala je plavo - bijelu maramu zavezanu kao dodatak za odlazak na plažu, voditeljica Jelena Lešić odabrala ga je za istraživanje Palagruže kako bi se zaštitila od sunca.

 | Autor: miss7/Instagram miss7/Instagram

Možda vas zanima Predobra ideja! Cure na Instagramu su na različite načine pokazale kako ovo ljeto nose maramu kao majicu Rubrika Moda Moda

Poduzetnica Lejla Filipović odmor provodi s obitelji u kući u Istri, a njezine ljetne kombinacije već su nas nekoliko puta oduševile. Ni Lejla nije mogla odoljeti ovom trendu, a odlučila se za maslinastozeleni model. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Maja Šuput i Adriana Đurđević poznate su po svojim hrabrim kombinacijama koje ne bi svatko nosio, a ovog su se puta odlučile za svilene marame u crvenim i bakrenim tonovima vezanim iznad čela. 

 | Autor: miss7/Instagram miss7/Instagram

Možda vas zanima Veliki trend za jesen: Povratak boje koju obožavamo Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    koja od njih je dama????????