Moda

Domaće cure pokazale su kako ovo ljeto kombiniraju slamnati šešir, pronašli smo super modele po dobroj cijeni

  • Klasični slamnati šeširi vraćaju se u modu iz sezone u sezonu te su savršen ljetni modni dodatak
  • Iako su ove godine popularni bijeli i modeli u boji, djevojke se uglavnom odlučuju za smeđu klasiku
  • Pregledali smo ponudu u trgovinama i izdvojili nekoliko komada uz koje i ti možeš zablistati

Šeširi su modni dodatak koji je vječan i već godinama ne izlazi iz mode. Osim što nas štiti od sunca, svakoj kombinaciji daje notu profinjenosti i elegancije, a slamnati modeli odlično pristaju stajlingu za plažu kao i onome za svakodnevne obaveze u gradu.  

Možda vas zanima Kako odabrati najbolji šešir za tvoj oblik lica i izgledati senzacionalno Rubrika Moda Moda

Kao i svaki drugi trend, tako i ovaj možemo vidjeti na društvenim mrežama, a kombinacije domaćih cura su nam često inspiracija za vlastite stajlinge. Kako nam se čini, model s vrpcom je i dalje najpopularniji. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 S lijeva na desno: Dora Predojević, Pamela Smoljanić, Jelena Marinović

Smeđi, klasični modeli su uvijek popularni dok se mogu vidjeti i razne varijacije u bojama i oblicima, no ipak mi se najradije držimo klasike. Ovaj modni dodatak pristaje svakom obliku glave, a jednako dobro izgleda uz haljine kao i kombinacije s hlačama. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7 S lijeva na desno: Anastazija Makjanić, Maša Zibar, Vedrana Ilić

Možda vas zanima I ovo ljeto Zarine ravne natikače su hit, a sada dolaze u novoj varijanti. Pogledaj kako ih kombiniraju domaće cure Rubrika Moda Moda

Svakog ljeta trgovine su pune raznih vrsta šešira, no nekako nam se čini da je ove godine ponuda posebno dobra. Izdvojili smo nekoliko klasičnih modela koji će biti izvrstan dodatak svakom tvom outfitu te će podići i najdosadniju kombinaciju koju biramo kad nemamo inspiracije. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Mohito 99 kn; Reserved 129,90 kn; Parfois 180 kn

Sniženja i bogati izbor pravi su izazov za sve nas neodlučne koji bismo ih odmah pokupovali nekoliko. Čak i ako to napraviš, možeš biti sigurna da ćeš ih nositi još godinama. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: H&M 112 kn; Cropp 69 kn; CCC 39 kn

 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!