Moda

Moda se vratila na ulice! Evo 3 najbolja stajlinga sa subotnje špice

  • Još jedna, mada ne tako važna posljedica karantene bile su ulice bez lijepo uređenih djevojaka i žena
  • No, kako se život vratio u grad, i subotnja se špica vraća u modnu formu
  • Izabrali smo 3 stajlinga koja su nam se najviše svidjela dok smo u šetali gradom

Prvi street style koji smo snimili nakon dugo vremena (zadnji smo objavili 12. ožujka), na žalost nije bio popraćen lijepim sunčanim vremenom, no brojne Zagrepčanke pokazale su kako subotnja šetnja gradom opet postaje lijep doživljaj kakav je i bio. I kako nije loše, posebno nakon dva mjeseca kod kuće, za njega se malo i urediti. Izabrali smo tri stajlinga koja su nam se svidjela iz tri razloga: nisu previše pretenciozni, pokazuju želju da se uredimo, ali i ne pretjeramo - drugim riječima lijepi su i praktični. Drugo, kao takvi dobar su prijelaz od "kućnog stila" prema "stilu za izlazak u grad". I, treće, svima dominiraju vrlo fora tenisice - najdraža proljetna obuća.

Možda vas zanima Godinu? Dvije? Znaš li zapravo koliko često trebaš na pregled dojki s obzirom na svoju dob? A na Papa-test? Rubrika Life&style Life&style

1. Kožna jakna + pletena suknja + goli trbuh

Ne baš pretoplo vrijeme nije pokolebalo ovu zgodnu djevojku da pokaže malo kože. Ispod kožne jakne je pleteni topić (Zarin, koliko vidimo), dolje suknja cigareta kroja isto od pletiva, a stajlingom dominiraju zanimljive tenisice i upadljiva narančasta torbica. Sve skupa, super i originalno.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

2. Dugi kardigan + ženstvena bluza + uske hlače

Sve u prirodnim bojama pijeska, ova je djevojka lijepo spojila elegantne i ženstvene komade sa sportskima. Gore je odjenula lijepu bluzu i dugački mantil odnosno kardigan, upadljiv ručni sat i Louis Vuitton torbicu, a dolje jednostavne sportske uske hlače i dobre tenisice.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Možda vas zanima Od 90 do 150 kuna: koji modeli Stradivarius tenisica su na sniženju? Rubrika Moda Moda

3. Traperice + tenisice + plus kratki blejzer svijetlo plave boje

Doista jednostavan stajling, a opet tako dobar. Lijepa plavuša sportske komade, bijele tenisice, bijeli T-shirt i poderane traperice podigla je i učinila ženstvenijim dobrim izborom sakoa, kratkog, svijetlo plave boje i naglašene metalne dugmadi. Privlačila je poglede.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0