Moda

I na zagrebačkoj špici i na splitskoj rivi ovo je vrlo popularan modni dodatak...

  • Obećajemo, vidjet ćeš zanimljive modne kombinacije prolaznica koje smo snimili na ulicama Zagreba, Splita i Zadra
  • No, hoćeš li se odlučiti za nabavku ovog modnog dodatka nismo sigurni...
  • Podržavamo svim srcem, super je na razne načine, no nazivajući ga modnim dodatkom malo smo se našalili...

Prava je modna divota dočekati proljeće: zimski komadi još nisu sasvim nestali, a vraćaju se boje, lepršavost, lakoća u odijevanju. A i modne kombinacije onda više dolaze do izražaja - napokon vidimo i ono ispod kaputa, a na nogama više nisu samo gležnjače i čizme (mada se ne žalimo, ove su zime bile neiscrpna tema). Vraćaju se haljine, suknje, otkrivene noge...

Možda vas zanima Jakne, hlače, suknje, haljine... Omiljeni materijal vladat će i u proljeće, pronašli smo divne komade Rubrika Moda Moda

1. Bijela kombinacija s preslatkom torbicom

Prolaznica u Splitu je vrlo casual kombinaciju s mekim širokim hlačama i oversized puloverom nadopunila stajliš modnom dodacima: srebrnim Replay tenisicama, naočalama zanimljivih crveno-zelenih okvira, preslatkom torbicom u mornarskim bojama, ali najslađi je ovaj koji veselo trčkara uz nju. Ne znamo je li slučajno ili namjerno, ali psić čak ima i crvenu ormu, usklađenu s detaljima outfita.

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

2. Romantična haljina i torbica koja dominira

Lijep i ženstven outfit ova Splićanka gradi oko haljine s cvjetovima i mašnom oko vrata, na bež kaputu je vuneni broš u obliku ruže, lijepa poveznica. Zanimljive su čarape iznad koljena, a stajlingom dominira zbog svoje upadljive boje, Denver plave. Modni dodatak: foksterijer.

 | Autor: Pixsell/Miranda Cikotić Pixsell/Miranda Cikotić

Možda vas zanima Ovaj model tenisica vrlo je tražen: plavokosa prolaznica ih je dobro iskombinirala Rubrika Moda Moda

3. Žuta bundica i gležnjače sa zakovicama

Priznajemo, ovu Zadranku smo snimili još po zimi, zato je outfit ovakav, ali vrlo dobar. Topla bundica intenzivno žute boje (u trendu), crop traperice i zanimljive gležnjače, em smeđe, em u jaki špic, em sa zlatnim nitnama i kopčama. Da je hladno vidi se i po uotgitu njezinom psića - nosi tirkizan kaputić. Da komentiramo i njegov outfit?

 | Autor: Pixsell/Marko Dimić Pixsell/Marko Dimić

4. Vrlo casual outfit, ali...

Crni teddy bear kaput do koljena, traperice, dobar pulover i crvene adidasice. Što će ti više za subotnju šetnju? Nabaciš još naočale, veliki šal i na uzicu zakačiš tako šarmantnog psa kao što je jazavčar.

 | Autor: Pixsell/Miranda Cikotić Pixsell/Miranda Cikotić

5. Vrlo damski outfit

Lijepa je Zagrepčanka Cvjetnim trgom prošetala u ženstvenoj kombinaciji: strukiranoj haljini apstraktna uzorka, visokim crnim čizmama na visoku petu, crnoj avijatičarskoj jakni i s malom torbicom s metalnim remenom. Elegantnu kombinaciju nije topunio neki "otmjeni" psić već sipmatični mješanac. Podržavamo udomljavanje!

 | Autor: Pixsell/Matija Habljak Pixsell/Matija Habljak

Možda vas zanima Shvatili smo koji će komad zamijeniti popularne krznene kapute - žene ga već nose Rubrika Moda Moda

6. All black stajling

I to doslovno! Opuštenu kombinaciju u crnom, od crnih traperica, kaputa, šala, ruksaka, vansica, slijedi i crni čupavi psić. Nije li i uzica trebala biti crna?

 | Autor: Pixsell/Matija Habljak Pixsell/Matija Habljak

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 



 
Photo: Pixsell/Matija Habljak

Komentari 0