Life&style

Bez kojeg zabavnog ljetnog dodatka ne mogu Jennifer Lopez, ali ni Toni Cetinski

  • Luftići u zanimljivim oblicima ljetni su dodatak bez kojeg se teško može
  • Znaju to i celebovi koji već uživaju na svojim omiljenim napuhancima
  • Izgleda kako će ovo ljeto plutati sve više krafni, a na njima se već hlade Jennifer Lopez i ugodno društvo Tonija Cetinskog

Bez obzira namjeravaš li potražiti osvježenje u moru ili bazenu, ovu ljetnu radost sigurno će ti zabavnijom učiniti luftić! Znaju to i celebovi, što oni s holivudskom adresom a i pokoje nam domaće poznato lice, pa su već pokazali bez kojeg se tog luftića neće moći ove godine. Nakon  flaminga, avokada, labuda… ovo ljeto Instagram profile polako preplavljuju napuhane krafne i izgledaju neodoljivo. 

Možda vas zanima Ideš! Ovakav luftić na kojem uživa Heidi Klum stvarno se ne viđa često Rubrika Stars Stars

Zgodnog okruglog oblika ove ‘američke krafne’ razlikuju se po preljevima pa možeš izabrati žuti, smeđi bijeli ili ružičasti sa šarenim mrvicama. Jamče ugodno rashlađenje, a udobnost jednako ne izostaje što nam je pokazala i latino diva Jennifer Lopez

‘’Uvjek sam zahvalna na danu provedenom na suncu’’, napisala je Jennifer uz video u kojem pokazuje kako uživa na svojem žutom krafna luftiću sa 'šećernim preljevom'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always grateful for a day in the sun. ☀️❤️ #SundayFunday

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pjevač Toni Cetinski sa suprugom Dubravkom, vjerujemo, također uživa u ljetnim radostima. Zabavu s krafna luftićima prepustio je ipak curama. 

Možda vas zanima Svijetle si puti? Evo kako ćeš jednostavno postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

''Misli svatko da je sa curama ljetovati lako. Meni je predivno i lako’’, napisao je pjevač i otac dvoje djece; iz braka s Antonelom Butigan ima sina Christiana te kćer Piju iz braka s Ivanom Nobilo. 

Krafna luftić koji ove godine postaje jedan od najpopularniji vodenih inventara, pojavio se proteklih sezona, a među prvim su ga isprobale i glumice Reese Witherspoon, te zvijezda serije Glee, Lea Michele

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Atraktivno su ispale i fotografije svih poklonica ovog zabavnog ljetnog dodatka s kojim nitko ne može proći nezamijećeno. 

Možda vas zanima Nakon jednoroga, ovo ljeto veliki hit bit će luftići u obliku ljame! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Ako si ove godine odlučila priuštiti ljetovanje na najjače, u svoju prtljagu za more možeš uvrstiti i krafna luftić s preljevima od čokolade, jagode ili koji već preljev voliš. Nabaviti ga možeš na stranici Floatie King po sniženoj cijeni od 17,99 dolara (oko 120,00 kuna), prodaje se i na Amazonu po cijenama od 10 dolara ( nešto manje od 70,00 kuna).

Zgodna ljetna investicija, zar ne?

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Antte

    Tonči se sigurno četvrti put odlučio vjenčati dok je ovaj pvc izvadio na vrućini. Rastopit će se. Njemu je treća baš nesreća. Podržavam