Stars

Ideš! Ovakav luftić na kojem uživa Heidi Klum stvarno se ne viđa često

 

  • Heidi Klum sa novopečenim suprugom Tomom Kaulitzom uživa na medenom mjesecu
  • Par odmara na Capriju, a pritom posebno uživaju u morskim radostima
  • Heidi je pratioce ovoga puta oduševila luftićem u obliku ženskih grudi

Bivša manekenka uživa na medenom mjesecu u Italiji s novopečenim suprugom Tomom Kaulitzom, a pažnju javnosti privukla je svojim novim luftićem. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj u moru uživa plutajući uz pomoć madraca za napuhavanje vrlo neuobičajenog oblika. Heidi se nije odlučila za sveprisutne flamingose, jednoroge ili pizze već je odabrala  onaj u obliku ženskih grudi. Objavu je popratila opisom: "Poziram u toplesu za svoga muža".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Topless posing for my husband 😍

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Zasigurno si već pretpostavila da je ova fotografija postala pravi hit među njezinim pratiteljima koji su joj poručili da je "veće  u ovom slučaju i bolje". No, nije ovo prvi puta da je glumica ulovljena bez gornjeg dijela kupaćeg. Štoviše, Heidi je poznata kao velika ljubiteljica toplessa pa je paparazzi nerijetko uhvate kako razgoličena upija sunčeve zrake. No, ona se time ne zamara već je ponosna na svoje utrenirano tijelo te jednostavno uživa  u životu.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

A upravo joj je ovo razdoblje jedno od najljepših. Prije tjedan dana 46-godišnjakinja je na Capriju sudbonosno da, po drugi puta, izrekla 29-godišnjem gitaristu benda "Tokio Hotel". Ceremonija se odvila na luksuznoj stometarskoj jahti 'Christina O'. To je 45. najveća jahta na svijetu, a tjedni najam jahte košta vrtoglavih 4,6 milijuna kuna. Jahtu je 1954. kupio Aristotle Onassis, drugi suprug nekadašnje prve dame SAD-a, Jackie O. Kennedy. Ovaj slavni par je svoje vjenčanje također priredio na istoj  jahti.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0