Life&style

Najzabavniji novi trend ovog ljeta će biti luftić u obliku avokada, a sve zbog ovog domišljatog detalja

  • Avokado se u posljednje vrijeme definitivno svrstao u sam vrh liste najpopularnijeg egzotičnog voća
  • No, ne služi samo kao ukusan i zdrav zalogaj već kao i inspiracija zabavnim ljetnim gadgetima
  • Najnoviji hit je luftić u obliku avokada s odvojivom loptom koja 'glumi' košticu, a u nastavku saznaj zašto ima već odlične recenzije

Sve toplije vrijeme podsjeća nas da je ljeto pred vratima. Možda si s prijateljima ili dečkom već isplanirala odmor na moru? Sigurno još ima mjesta i za jedan od trendova sezone, a koji bi mogao jamčiti vrhunsko opuštanje i zabavu. Strani mediji raspisali su se o najnovijem u nizu zabavnih luftića uz koji nam boravak u moru ili bazenima može biti još ugodniji i zabavniji. 

Možda vas zanima Nakon jednoroga, ovo ljeto veliki hit bit će luftići u obliku ljame! Rubrika Life&style Life&style

Radi se o luftiću u obliku avokada, a posebnost mu je odvojiva lopta na napuhavanje koja 'glumi'' košticu i može se odvojiti od ostatka luftića. 

Nakon što se lopta odvoji u avokado luftiću ostaje udubljenje koje omogućuje još udobniji položaj, a lopta može poslužiti za zabavno dodavanje u plićaku. Može li ovaj ljetni gadget biti više zabavniji?

Možda vas zanima Ideš! Ovakav luftić na kojem uživa Heidi Klum stvarno se ne viđa često Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love avocado 🥑❤️ #avocadopoolfloat

A post shared by PLEON 🦁. (@paolaleonzaragoza) on

Luftić je duljine 165 centimetara i napravljen je od mekanog i izdržljivog materijala, dok je lopta promjera 45 centimetara. Lopta ima ugrađen poseban ventil koji omogućuje pet puta brže napuhavanje u odnosu na standardne ventile. Proizvođač sugerira kakao je luftić jednostavan za nošenje i praktičan za upotrebu, a savršen je za najbolje Instagram fotografije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whaaattt??? It's National Avocado day! Give me a reason to celebrate Avocados and I'm there! Lemme tell you why Avocados have become one of my favorite fruit (if it has a seed it's a fruit right?) 🥑SKIN - When you eat avocados you are also giving your body a lot of skin protecting antioxidants, like beta-carotene, vitamin C and vitamin E, to prevent wrinkles and slow down the visible signs of aging. 🥑DIET - It's a high fat food that keeps you full longer. Several studies have shown that avocado reduces total cholesterol levels, blood triglycerides, lower LDL cholesterol and increase HDL (the “good”) cholesterol. As well as people who ate avocados regularly are known to weigh less, had a lower BMI and significantly less belly fat. 🥑FUN FACTS - It's a berry. There are several types, the most popular is the Hass Avocado. The word “avocado” is said to be derived from the Nahuatl word “ahuacatl”, which means “testicle”. Obviously, it describes the fruit shape and likely refers to the potency of avocado, which is believed to be aphrodisiac. 😂 Did you have your avocado today? 🥑 #nationalavocadoday #avocadopoolfloat #sunnies #loveavocado #mexicanberry #ahuacatl

A post shared by Marina Rodriguez-Miranda (@marina__rodriguez) on

Ako si ovaj avokado poželjela u svojoj ljetnoj kolekciji, možeš ga nabaviti na Amazonu za 29.99 dolara odnosno za negdje oko 205,00 kuna

Proizvod je prilično popularan među kupcima Amazona koji su u recenzijama ostavili podijelili svoje oduševljenje luftićem. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0