Life&style 928 prikaza 14. lipnja 2019.

Komplet luftića za tebe i tvog četveronožnog ljubimca - za najbolje ljeto dosad

Funboy.

  • Ako ti i tvoj četveronožni prijatelja volite more, imamo ideju kako da vam ljeto bude nezaboravno
  • Osim luftića kojeg ćeš možda kupiti sebi, sada možeš nabaviti isti, ali manji luftić za svog psa
  • Ružičasti kabriolet ili elegantna jahta - na kojem ćete vas tvoje plutati Jadranom ili Jarunom?

Od jednoroga do flaminga, luftića u obliku boce roséa i gigantskih kriški pizza, ovo bi ljeto mogla začiniti nečim posve drugačijim - kompletom luftića za sebe i svog psa. Sada se i tvoj najbolji krzneni prijatelj može pridružiti trendu plutanja po bazenu, moru, rijeci i to u neobičnim plovilima.

Naime, kalifornijski brend Funboy koji se bavi proizvodnjom luksuznih luftića i dodataka za ljetovanje je udružio snage s poduzećem Bark koje se bavi izradom razno raznih proizvoda za male četveronožne prijatelje, a kao rezultat su ispali - matching luftići! Ovi luftići zajedničko ljetovanje odvode na novu razinu (samo pazi da vas vjetar ne odnese na pučinu!) , a mogli bi priskrbiti i odlične instagramske fotke.

 | Autor: Funboy Funboy

Inicijatori ove urnebesne ideje su mislili na sve - pa čak i na posebno ugrađene odjeljke gdje ponosni vlasnici mogu odlagati poslastice i igračke. Ova luksuzna linija za pse uključuje ružičasti kabriolet i elegantnu jahtu, a oba su vozila mini replike gumenjaka za odrasle. Sva su plovila izrađena od vinila koji bi trebao izdržati oštre noktiće najdražih ljubimaca.

Možda vas zanima... Nanesi ovo prije kreme za sunčanje, efekt će te oduševiti! Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Funboy Funboy Znaš li što je bolje od fenomenalne fotke s ljetovanja gdje se opušteno zabavljaš sa svojim frendicama na luftićima u najdražem bikiniju? Pa ista ta fotka gdje je umjesto frendice tvoj najbolji četveronožni frend. Matching luftići i pseći bikiniji - najbolje ljeto ikad?

Možda vas zanima... Što kaže horoskop: kojem psu si po karakteru najsličnija (pa bi bio idealan ljubimac za tebe) Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Funboy Funboy

Ovakva je zabava pomalo skup sport, a jedan ovakav "pseći" luftić košta oko 320,00 kuna. Ako odlučiš uzeti komplet za sebe i psa, kombinaciju matching luftića ćeš platiti oko 1100,00 kuna. Tko voli, nek izvoli! 

Komentari 0