Life&style 11. svibnja 2019.

Zbogom flamingosi, ovo ljeto hit će biti luftić u obliku šljokičaste boce roséa!

miss7/pr.
  • Rosé nam je omiljeno ljetno vino, pa zašto ne bismo na njemu i - plutale
  • Luftić ima i držač za čašu! Kako prigodno: ako voliš vino, idi do kraja!
  • Kupit ga možeš preko weba, a cijene su već od 123 kune

Ljeto nam se bliži, a ako planiraš cijele dane provoditi na plaži dodatak koji je definitvni must have svake sezone je luftić. Nakon bijelih i ružičastih plamenaca, ananasa, kriške pizze, jednoroga i krila, ove sezone na red je došao šljokičasti urnebes - rozi luftić u obliku boce Roséa.

Ako šljokice nisu tvoj đir ne brini jer je internet već preplavilo nekoliko vrsta vinskih boca. Ipak, sa šljokicama ili bez ovaj luftić je nešto što želimo imati.

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7

Ima i dodatnu opremu držač za čašu u koji ćeš, sigurni smo, rado staviti svoj osvježavajući koktel dok plutaš. Zasad ovaj luftić nije moguće nabaviti kod nas u dućanima, ali možeš ga nabaviti na internetu preko starnice Urban Outfitters za 234 kune. Želiš li proći jeftinije pogledaj na Alibaba.com na kojem se prodaje po najnižoj cijeni od18.88 dolara. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Alibaba.com 123kn, Urban Outfitters 234kn, Alibaba.com 168kn

Mi smo već nabavili svoj, a vjerujemo da se i tebi sviđa. S ovakvim luftićem sigurni smo da ćeš biti prava zvijezde svake plaže na kojoj se ovo ljeto pojaviš! 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7

Možda vas zanima... Šareni bazen na napuhavanje za tebe i dvije frendice. Trebaju vam još samo kokteli i sunčane naočale Rubrika Life&style Life&style

 

Komentari 0