Life&style

Šareni bazen na napuhavanje za tebe i dvije frendice. Trebaju vam još samo kokteli i sunčane naočale

  • Ljeto nam je sve bliže, pa zašto već ne isplanirati kako ćemo se opustiti i rashladiti 
  • Privukli su nas bazeni Minnidip, brenda La Vaca u koji stanu tri odrasle osobe
  • Cijena im je oko 265 kuna, a dolaze s raznim, šarenim motivima

Sve su nam bliži dani u kojima ćemo tražiti bilo kakvo rješenje da se rashladimo. Već smo počeli pregledavati što će biti IN kad su u pitanju luftići i bazeni na napuhavanje pa smo naišli i na bazene čiji dizajn nam je super. Naime, radi se o šarenim bazenima u koje stanu čak tri odrasle osobe (tko kaže da su bazenčići za napuhavanje namijenjeni samo djeci!). Napokon se više nećemo morati gurati u tim sitnim bazenčićima. U koje kad se potpiš sva voda iscuri van.   
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minnidip | Emily Vaca (@minnidip) on

Bazeni Minnidip proizvod su brenda La Vaca, a visoki su oko pola metra te široki 167 centimetara što ih čini idealnima za opuštanje, a stanu i na svaki balkon. Namijenjeni su za tri odrasle osobe (ili veći broj djece, ako baš inzistiraš). Težak je samo 10 kilograma te će ti biti potrebno svega 10 minuta da ga sastaviš. U njega stane 473 litre vode, možeš maštati da si u pravom bazenu

 | Autor: www.lavaca.com www.lavaca.com

Da bi bila u trendu, ovaj bazen dolazi u mnogo različitih boja i uzoraka - lubenica, limun, lišće, crno-bijele šare, plavi s detaljima u boji i mnogi drugi. Cijena im je 40 dolara, odnosno oko 265 kuna.

 | Autor: www.lavaca.com www.lavaca.com

Na Instagram profilu brenda možemo vidjeti kako u ponudi također postoje i lopte na napuhavanje koje u sebi imaju velike šljokice u boji te kolutove u kojima se također nalaze šljokice. Tu su i neki drugi ljetni rekviziti koji će upotpuniti doživljaj. Vjerujemo kako će super izgledati i u moru i na bazenu, a mogu poslužiti kao zanimljiva kulisa za fotke. 

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minnidip | Emily Vaca (@minnidip) on

Photo: Instagram/@minnidip

Komentari 0