Moda

Predobra ideja! Cure na Instagramu su na različite načine pokazale kako ovo ljeto nose maramu kao majicu

  • Marama kao modni dodatak vratila se ovog ljeta na velika vrata, a nosi se na razne načine
  • Najprije smo vidjeli kako ju cure na zanimljive načine nose oko glave, a sad je preuzela ulogu majice i izgleda genijalno
  • Izabrali smo nekoliko modela iz trgovima tako da i ti možeš isprobati ovaj novi trend

Modni dodatak koji već dugi niz godina ne izlazi iz mode je marama. Iako na sam njen spomen prvo nam na pamet padnu stjuardese ili starije gospođe, one već godinama nisu rezervirane samo za njih. Jedan je od modnih detalja koji će izgledati odlično u svakoj kombinaciji i to u svako godišnje doba. Početkom ovog ljeta mogli smo vidjeti cure na Instagramu kako ju nose oko glave, a taj trend je prihvatila i pjevačica Maja Šuput.

Možda vas zanima Jako dobro! Maja Šuput na odmoru je pokazala kako na dva načina nositi maramu od 2600 kn oko glave Rubrika Moda Moda

Nakon nošenja na glavi, pojavio se novi trend - marama kao majica. Zapravo, to i nije toliko novi trend jer smo ga znali viđati i prijašnjih godina, no vratio se ovog ljeta. Super nam izgleda, a može se nositi i u dnevnoj kombinaciji, a jednako tako izgleda dobro i za večernju kombinaciju. Influencerica Pamela Smoljanić od marame je napravila trokut te ju je zavezala na leđima dok je špic trokuta okrenut prema dolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Smoljanić (@august_xvi) on

Možda vas zanima Marame su veliki ljetni hit! Pogledaj kako ih ljepotice nose ovih dana Rubrika Moda Moda

Njezina kolegica influencerica Anastazija Makjanić ju je zavezala na posve drugačiji način tako da su mnogi pomislili kako se radi o gornjem dijelu kupaćeg kostima. Čvor se nalazi s prednje strane te ju je nekoliko puta zamotala kako bi dobila efekt badića. Ovaj način odlično izgleda na kratku suknju ili kratke hlače, a odlična je alternativa ako nisi ponijela drugi badić, a onaj u kojem si se okupala se suši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets) on

I Pamela i Anastazija su nam bile odlična inspiracija pa smo pregledali ponudu u dućanima i izdvojili marame koje bismo rado odjenuli kao majice. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr
S lijeva na desno: Zara 79,90 kn; H&M 179 kn; H&M 74 kn

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0