Moda

Jako dobro! Maja Šuput na odmoru je pokazala kako na dva načina nositi maramu od 2600 kn oko glave

  • Maja Šuput uživa na Korčuli na odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovim
  • Pjevačica u pauzama od svirki uživa na plažama i u finoj hrani - uvijek trendi odjevena
  • Kao modni dodatak ponijela je Gucci maramu čija je cijena više od 2 600 kuna, a nosila ju je na nekoliko načina svezanu oko glave

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Maja Šuput, ovih dana uživa na odmoru na našoj obali. Inače, Maja je jedna od najzaposlenijih izvođačica na našoj sceni, no s obzirom na trenutnu situaciju, ovo ljeto će se izgleda uspjeti ipak i odmoriti. Trenutno sa suprugom Nenadom Tatarinovim boravi na Korčuli odakle putuje na gaže. 

Možda vas zanima "Nerealna si", "Goriš"... Maja Šuput pratitelje oduševila atraktivnim fotografijama u kupaćem kostimu Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Bračni par, koji je prije dva mjeseca proslavio prvu godišnjicu braka, uživa u delicijama lokalnih restorana kao i otkrivanju skrivenih uvala. Pjevačica se tako svojom posljednjom fotografijom pohvalila kako ju je suprug odveo na romantičan zalazak sunca, no mnogima je zapeo za oko modni detalj na Majinoj glavi.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Riječ je o svilenoj Gucci marami u kombinaciji bež i crvene boje koja po sredini ima prepoznatljiv logo, a koju je pjevačica vezala oko glave. Cijena ove marame je 350 eura, odnosno oko 2 636 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Marame oko glave su opet hit, a ovako ih nose cure na Instagramu Rubrika Moda Moda

I na jednoj od prijašnjih objava Maja ju ima na glavi, no ovog puta ju je zavezala oko čela što nas je podsjetilo na trend po kojem je krajem devedesetih bila poznata i Jennifer Lopez. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Marama je oba puta došla do izražaja nakon što ju je pjevačica iskombinirala s bijelim outfitom - i, moramo reći, kombinacija super izgleda.

Možda vas zanima Kad kupuješ odjeću biraj neutralne boje - evo zašto Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0