Life&style

Kako se ovomu veselimo! Kod Nevene dolaze najljepši glasovi naše estrade

  • Vrijeme je da saznaš tko dolazi sljedeći utorak u 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'
  • Dolazi vrsni pjevački dvojac - Damir Kedžo i Nika Turković
  • Show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj!  

Ovih dana, kako se godišnji bliže, mi smo sve raspjevaniji, a ti? Zato jako priželjkujemo sljedeći utorak kada će u 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' gostovati dvoje slavuja. Vidiš kako je miss7 talk show raznovrsan - sljedeći utorak ćemo večer provoditi uz pjevačke sile, a prošli utorak nas je Nevena Rendeli Vejzović uvela u kazališni svijet, kada su gostovali umjetnici Ecija Ojdanić i Ivan Leo Lemo.   

 | Autor:

Žao nam je što Damira Kedžu zbog ove situacije s koronom nismo gledali na Eurosongu i zato ga nestrpljivo očekujemo u  'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima', baš kao i drugu gošću koja je također vezana uz Eurosong. Naime, uz Kedžu gostuje i Nika Turković koja nas je 2004. predstavljala na Dječjem Eurosongu u Norveškoj s pjesmom 'Hej, mali'. Danas je Nika odrasla i ima nekoliko uspješnih karijera - glazbenu, agencijsku i influencersku -  i još uvijek divan glas. 

 | Autor:

Nadamo se da će Nevenino društvo u utorak i zapjevati - i mi s njima - show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj!  

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0