Moda

Jelena Rozga i Lejla Filipović obožavaju ovaj praktičan modni dodatak. Pronašle smo slične

  • Kada stigne zima i niske temperature, tople kape postaju jedan od najkorisnijih modnih dodataka
  • Aktualna ponuda obiluje različitim modelima, no našu se pažnju privukle one ukrašene čupavim pomponom na vrhu
  • Društvene mreže otkrivaju kako ovaj modni dodatak obožavaju i poznate domaće dame poput Jelene Rozge, Minee i Lejle Filipović

Pjevačica Jelena Rozga poznata je po sjajnom stilu, a može se pohvaliti kako u svom ormaru posjeduje i neke od najtraženijih odjevnih komada godine. Tako posljednjih mjeseci ne izlazi iz megapopularnih robusnih čizmi Bottega Veneta izrađenih od glatke teleće kože s povišenom gumenom potplatom koja je uokvirena prozirnom oblogom.

Na najnovijoj fotografiji koju je objavila na Instagramu vidimo kako ih je ovoga puta kombinirala ih uz sivi pulover, crne traperice visokog struka i jaknu od brušene kože. Pažnju su plijenili i modni dodaci, Balenciagina torba čiji je dizajn inspiriran izgledom kartonske vrećice te kapa s pomponom.

Možda vas zanima Od Jennifer Aniston do Kendall Jenner: ovo je najpopularnija zimska jakna među slavnim damama Rubrika Moda Moda

Pratitelji su pjevačici za ovu modnu kombinaciju udijelili niz komplimenata, a svoje oduševljenje nisu propustile iskazati ni njezine kolegice Nina Badrić i Nika Turković. Dio pratitelja je ustvrdio kako Jelena izgleda "poput djevojčice" premda je u 44. godini života.

A mi smo se ovoga puta odlučile pozabaviti modnim dodatkom  - kapom s pomponima. U aktualnoj ponudi smo pronašle slične modele bijelih kapa s ovim preslatkim dekorativnim umetkom, a osim izgledom, odlikuju se i sjajnom cijenom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (79,00 kuna), Orsay (69,90 kuna), Cropp (59,90 kuna)

Možda vas zanima Evo zašto ne bi trebala pratiti trendove i kupovati ono što je trenutačno u modi Rubrika Life&style Life&style

No, Jelena nije jedina poznata dama koju smo u posljednje vrijeme imali priliku vidjeti s ovim modnim detaljem. Objave na društvenim mrežama otkrile su nam kako kape s pomponima kao dio svojih sportskih zimskih kombinacija rado nose i Renata Končić Minea te Lejla Filipović.

 | Autor: Instagam Instagam

Obje dame su se odlučile na crne varijante, a dok voditeljica nosi onu s apliciranim likom slavnog dizajnera Karla Lagerfelda, poduzetnica se odlučila na jednostavnu kapu s pomponom izvedenim u drugoj boji. Za tebe smo iz aktualne ponude izdvojile slične modele crnih kapa, no po znatno povoljnijim cijenama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mohito (79,90 kuna),  Bershka (69,90 kuna), C&A (oko 60 kuna)

Možda vas zanima Ovo je trenutačno najtraženija dizajnerska torba na svijetu, dostupna je već od 900 kuna Rubrika Moda Moda

Pregled aktualne ponude modnih dodataka ukazao nam je na to da su među ovim modelima ipak najzastupljeniji oni u sivoj boji. Tako možeš birati između rebrastih ili onih koje oponašaju izgled pletiva, jednostavnih ili onih s apliciranim cirkonima te kraćih ili dužih modela.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Sinsay (49,90 kuna), H&M (oko 60 kuna), Reserved (79,90 kuna)

Naravno, iz kolekcija nisu izostavljeni ni modeli izvedeni u bojama, tako da ćeš prikazane kape vrlo lako pronaći i u ružičastoj, žutoj te bež varijanti. Dobro nam je poznata izreka 'torba glavu čuva', no i dobra kapa svakako pripomaže u očuvanju zdravlja.

Photo: Instagram/PR

Komentari 0