Stars

Jelena Rozga s Nevenom iskreno o udaji, pomahnitalom obožavatelju i životu u stalnom strahu

  • Pjevačica Jelena Rozga sinoć je gostovala u novoj epizodi 'Friday live s Nevenom Rendeli i gostima'
  • Poznata Splićanka otkrila je kako provodi dane u rodnom gradu, nedostaju li joj nastupi te kad možemo očekivati njezin novi album
  • Između ostalog, Neveni je otkrila priželjkuje li skoru udaju, zašto živi u stalnom strahu te kojoj stranoj pjevačici zavidi na izgledu

U drugoj emisiji druge sezone miss7 showa s Nevenom Rendeli gostovala je pjevačica Jelena Rozga, koja se za ovu priliku javila iz rodnog Splita u kojem boravi posljednjih osam mjeseci. Pjevačica je priznala kako joj nedostaju nastupi, ali svjesna je kako ništa po tome pitanju ne može učiniti. Otkrila je i kako radi na novom akustičnom albumu, a početkom godine izaći će i nova pjesma koju već sada s nestrpljenjem iščekuju svi njezini obožavatelji. "Guštam u studiju, vratila sam se", dodala je sa smiješkom.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Možda vas zanima Zaljubili smo se u haljinu Jelene Rozge, znamo i brend, a pronašli smo - jeftinije Rubrika Moda Moda

Neugodni susreti

S druge strane, Jelena je ove godine ponovno proživjela nimalo ugodnu situaciju i postala meta nepoznatog obožavatelja koji ju je učestalo opsjedao. "Teško mi je jer ja živim sama, a imam malog psića kojeg trebam izvesti u šetnju. Posebno sada u ova zimska vremena kad mraka pada već u pet sati, nije mi svejedno sama šetati. Uvijek nekog zamolim da šeta s nama. Okrećem se uvijek, gledam iza leđa, ali teško je tako živjeti", iskreno je priznala 42-godišnjakinja.

Udaja joj nije na pameti

Dvije dame su se osvrnule i na aktualne vijesti, a Jelena je Neveni priznala kako se ne bi odvažila na turistički let u svemir, budući da joj nelagodu stvara i vožnja avionom. "Ti gledaš te vijesti, a mene ti svaki dan oduševljava Jennifer Lopez. Kakva žena. Kako izgleda, kako pleše... poželjela sam se upisati na satove plesa", otkriva pjevačica. Priznala je i kako joj "korona ne da da nađe dečka" te da ne priželjkuje nužno udaju jer joj papir ionako ništa ne znači. "Ja sam za ljubav!", istaknula je poznata Splićanka.

Možda vas zanima Maja Šuput i Marko Grubnić otkrili Neveni vole li više botoks ili filere Rubrika Life&style Life&style

Istinska lavica

Kao gost iznenađenja pridružio im se Jelenin dobar prijatelj, voditelj Ivan Vukušić. Pjevačica je priznala kako je za nju to uistinu bilo iznenađenje. "Ne robujem horoskopskim opisima, al mislim da njezin horoskopski znak opisuje na dobar način. Ona je istinska lavica. Možda nije jednostavna na prvu priču, ali kad te prihvati, kad vidiš zapravo osobnost onda te uzme pod svoje, jako je zaštitnički nastrojena i uvijek je spremna biti tu", riječi su kojima je Vuk opisao svoju poznatu prijateljicu.

Također, voditelj je gledateljima emisije otkrio kako pjevačica obožava tulumariti, no uvjeren je kako ju nitko nikada nije vidio s alkoholom u ruci.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Stari li ona uopće?

Veseli trojac bacio je pogled na stare Jelenine fotografije i zaključili su kako s godinama izgleda sve bolje i da bi joj malo tko dao godine koje ima. Također, pjevačica je pokazala i kako ima zavidno pamćenje jer se s lakoćom prisjetila događanja koja su odabrane fotografije prikazivale.

U brzopoteznim odgovorima pjevačica je otkrila kako se slaže s izjavom da je malo toga potrebno za sreću, kako preferira život u stanu i kako bi od poznatih najradije na večeru otišla s Ryanom Goslingom. Ujutro radije popije kavu koju zaslađuje medom, dok navečer radije konzumira čaj. A upravo joj je večer najdraži dio dana. Između konja i magarca Jelena se ipak odlučila za magarca. Kada je morala birati između poljupca i zagrljaja pjevačica je spremno otkrila kako obožava ljubljenje.

Možda vas zanima I danas traju mnogi popusti povodom Crnog petka, pripremili smo vodič za zadnji čas! Rubrika Moda Moda

Obavezno pogledaj!

Dok čekaju njezine nove nastupe uživo, obožavatelji će moći nastaviti uživati u online svirkama koje Jelena organizira na vlastitom Instagramu. A ti ćeš za dva tjedna ponovno moći uživati i u novoj emisiji 'Friday live s Nevenom Rendeli i gostima'. Dok čekaš novu epizodu, jučerašnje zabavne minute emisije možeš pogledati na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i na miss7 Instagramu.

 
Photo: Instagam

Komentari 0