Moda

Ovako Jelena Rozga nosi "vrećicu" za 8 tisuća kuna

Sjećaš se ovog prebizarnog Balenciaginog trenda kojem se nismo mogle prestati čuditi? Torbe inspirirane vrećicama? E, pa, našoj Jeleni se očito jako sviđaju...

Naša poznata pjevačica Jelena Rozga posljednjih nekoliko godina nosi jedan prepoznatljivi stil koji volimo pratiti. Jednostavna i više-manje klasična, a opet voli razigrati kombinaciju s nekim ne tako uobičajenim modnim detaljima. U posljednje vrijeme Jelenu viđamo i u dizajnerskim trendi komadima poput primjerice Balenciaginih tenisica, Off-White remena ili Chloe čizama - a sada je isfurala još jedan trendi komad koji nam nije mogao promaknuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

O Balenciaginim super neobičnim torbicama smo već pisali ranije - izgledaju kao šala visoke mode, koštaju tisuće i tisuće kuna, a izgledaju poput običnih papirnatih dućanskih vrećica. Upravo je ovaj model Jelena Rozga prošetala u više navrata, a kad smo je vidjeli na njoj, moramo priznati da nam nekako izgleda cool!

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Balenciaga XXS printed tote, 1.090 eura

Jelena je odjenula dolčevitu i jesensku midi suknju s cvjetnim printom, a osim Balenciaga torbice, Jelena je odabrala i bijele gležnjače na petu. Međutim, ovo nije prvi put da naša lijepa pjevačica nosi ovu torbu. Prije mjesec dana, na jednom zagrebačkom događanju, pojavila se u casual izdanju traperica i kariranog blejzera, ali je njezina Balenciaga "vrećica" u potpunosti razbila onu uobičajenu kombinaciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Cijena ove torbe? 8.000 kuna! Prilično puno za jednu vrećicu, zar ne?

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Balenciaga XXS printed tote, 1.090 eura

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0