Moda

Šale visoke mode: Dućanska vrećica za 12.000 kuna

Nakon torbe koja je izgledala poput plave IKEA vreće, iz Balenciage stiže još jedna shopper torba, a ako je to uopće bilo moguće - skuplja je od prethodne!

Sjećate se Balenciagine shopping torbe od 7000 kuna koja je neodoljivo podsjećala na IKEA Frakta torbu? Sjećate se one količine IKEA vs. Balenciaga memova koje nismo mogli izbjeći? Sjećate se kad je i sama IKEA napravila reklamu u kojoj uspoređuje svoj "original" s "kopijom" Balenciage? Jao, sada bi sve to mogli vidjeti i sa drugom torbom. Samo skupljom...

 | Autor: arhiva arhiva IKEA (7 kuna) vs. Balenciaga (7000 kuna)

Čini se kako Balenciaga nije završila s trendom super luksuznih torbi koje nalikuju na vrećice. Francuska modna kuća otkrila je još jedan komad iz svoje ponude, ali ovoga puta dolazi s još većom cijenom od one inspirirane švedskim gigantom.

Balenciagina nova torba je luksuzna verzija prave pravcate kartonske vrećice koju brend ima u svojim dućanima. Cijena? Prava sitnica. Ova će vas torba koštati skoro 12.000 kuna! Torba je napravljena od prave kože, uključujući i ručke, a jedino što primijećujemo da je na njoj drukačije u odnosu na plavu torbu su srebrni metalni dodaci. 

 | Autor: Balenciaga Balenciaga

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta? 

Photo: Balenciaga

Komentari 0