Stars

Jelena Rozga u čizmama kakve možeš pronaći u Stradivariusu!

Pjevačica svakom svojom pojavom u javnosti privuče brojne znatiželjne poglede, a najviše pažnje u posljednje vrijeme izaziva njezin (skupi) izbor obuće

Na našoj estradi imamo pregršt zvijezda koje imaju modu u malom prstu, a jedna od njih svakako je i Jelena Rozga. Lijepa Splićanka plijeni pažnju gdje god se pojavi. Bilo da je riječ o glamuroznim izdanjima, casual, sportskim, elegantnim, nekako uvijek zablista zbog čega rado želimo prekopirati gotovo svaki njezin stajling.

Možda vas zanima Ovako Jelena Rozga nosi tenisice od 5 i pol tisuća kuna! Rubrika Stars Stars

Jelena je sinoć objavila fotografiju na svom Instagram profilu, a pogled nam je odmah "pao" na njezine čizme. Riječ je o crnim gležnjačama iz nove kolekcije francuske modne kuće Chloé. Njihova cijena je visokih 1090 eura (oko 8090 kuna), a mi smo im, naravno, pronašle jeftiniju zamjenu. I to dostojnu! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuci je najljepse ❤

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Mytheresa (Chloé - 8092,50 kn)

Veoma sličan model čizama dostupan je u Stradivariusu, ali u smeđoj boji i u nešto kraćoj varijanti. Pogađaš, najveća razlika je u cijeni! Gležnjače iz Stradivariusa dostupne su po cijeni od 489,90 kuna, što i nije tako jeftino, ali u odnosu na Jelenine, jasno je kako je ovo puno jeftinija varijanta - ako baš želiš takve čizme!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Stradivarius (489,90 kn)

Ne možemo ne pohvaliti i cijeli Rozgin stajling. I ovoga je puta dokazala kako gotovo bez iznimke prati trendove u svijetu mode pa je odjenula karirani blejzer (karirano je opet IN) i majicu s natpisom (koja vjerojatno nikada neće izaći iz mode). Odabrala je sive traperice koje joj odlično stoje i skupocjenu Luis Vuitton torbicu. 

Možda vas zanima Blago Jeleni - evo novih tenisica za pet tisuća kuna! Rubrika Stars Stars

No, ovo nije prvi puta da je 41-godišnja pjevačica objavila fotografiju i tim čizmama. Nedavno ih je nosila i na promociji britanskog brenda GHD u Salonu Franić. I za tu je prigodu odjenula traperice, t-shirt i blejzer što je, također, bio pun pogodak!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @salonfranic #zagreb #eveningwithfriends #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0