Stars

Blago Jeleni - evo novih tenisica za pet tisuća kuna!

Pjevačica koju stvarno rijetko viđamo u tenisicama, za njih ima doista istančan ukus

Popularna pjevačica koju znamo po njezinim glamuroznim izdanjima, uvijek praćenm vrtoglavim štiklama, u zadnje nas vrijeme iznenađuje svojim casual stylingom. Tako s vremena na vrijeme, Jelena objavi na društvenim mrežama sliku s putovanja ili ležerne šetnje gradom u outfitu kakav za takvu priliku bira svaka od nas. No, ipak u malo skupljoj verziji nego što se viđa po ulicama svaki dan. 

Možda vas zanima Stižu tenisice inspirirane Michaelom Jacksonom - cijena čak i nije prestrašna Rubrika Moda Moda

Tako nas je Jelena Rozga opet iznenadila svojim odabirom tenisica. Nakon što smo ju imali prilike vidjeti u skupocjenim Chanel tenisicama, pjevačica nam je pokazala još jedan par za kojim su poludjele trendseterice. 

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Radi se o Balenciaga tenisicama čija je cijena 720 eura, odnosno 5 350 kuna kao možemo vidjeti na Farfetch web shopu.   
 | Autor: printscreen/Farfetch printscreen/Farfetch

U pitanju su robusne svijetle Balenciaga tenisice modela Triple S prošarane crvenom, plavom i žutom bojom. Njih je Jelena kombinirala sa skinny trapericama i ovećom ružičastom hoodicom s natpisom, a nijezaboravila ni popularne Ray Ban naočale dok je pozirala u dječjem parku. Uz sliku je napisala i ''Uvijek gledaj na vedru stranu života.''. Komentari njezinih pratitelja su kako je prekrasna. 


Možda vas zanima Ovako Jelena Rozga nosi tenisice od 5 i pol tisuća kuna! Rubrika Stars Stars

Oko ovih tenisica javnost je podijeljena, dok se neki zgražaju, drugima su one san snova, a mi moramo priznati kako ih Jelena dobro nosi iako izgledaju dosta glomazno na njezinim nogama. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0