Moda

Stižu tenisice inspirirane Michaelom Jacksonom - cijena čak i nije prestrašna

Talijanski dizajner Giuseppe Zanotti povodom 60. godišnjice rođenja kralja popa dizajnirao je ekskluzivnu kolekciju tenisica njemu u čast

Prošlo je već devet godina od smrti kralja popa, Michael Jacksona, koji bi ovih dana, točnije 29. kolovoza napunio 60. godina da je živ. Svejedno, u Las Vegasu održana je proslava, a rođendan je bio i povod da slavni dizajner Giuseppe Zanotti dizajnira i tenisice u suradnji sa zakladom koja se brine o pjevačevoj ostavštini. 

Tenisice prati i jedan ekskluzivni model čija je cijena 15.000 dolara, a ukrašen je rubinima i crnim dijamantima. Taj poseban model namijenjen je prodaji na aukciji koja će se održati u studenom, a sav novac ići će dobrotvornoj udruzi The Elizabeth Taylor  AIDS Foundation koju je osnovala Jacksonova velika prijateljica Liz Taylor. Ostalih 1999 pari tenisica umjesto dragim kamenjem bit će ukrašene Swarovski kristalima, pa će im samim time i cijena biti niža. 

 

A post shared by Giuseppe Zanotti (@giuseppezanotti) on

Možda vas zanima Volimo: nove pumice sada su u bojama MAC ruževa! Rubrika Moda Moda

Model koji je prepoznatljiv za ovog dizajnera bit će dostupan u tri boje - bijeloj, crnoj i srebrnoj. A kakoje riječ o limitiranoj verziji, u prodaju će biti pušteno samo 1999 pari. Tenisice će biti ukrašene natpisom TRIBUTE rađenim od crvenih Swarovski kristala, dok će na gornjoj srebrnoj kopči biti ugraviran potpis prerano preminulog pjevača. 
 | Autor: Printscreen/Giuseppe Zanotti Printscreen/Giuseppe Zanotti

Tenisice dolaze u prodaju za mjesec dana, točnije u listopadu, a moći će se kupiti na webu Giuseppe Zanottija i stranici Neiman Marcus. Cijena luksuznih tenisica će biti 1295 dolara, odnosno 8319 kuna. Nije malo, ali očekivali smo i da će biti puno skuplje, ipak je riječ o Michaelu Jacksonu...

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0