Stars

Ovako Jelena Rozga nosi tenisice od 5 i pol tisuća kuna!

Pjevačicu rijetko možemo vidjeti u sportskom izdanju, a čak i tada skupocjenim komadima uspijeva privući poglede...

Pjevačicu smo navikli gledati u elegantnim i glamuroznim izdanjima pa nas svaka njezina pojava u casual kombinacijama (ugodno) iznenadi. Jelena je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj uživa u makedonskoj prirodi, točnije na Kolesinskim vodopadima, a za tu je prigodu odabrala ležernu kombinaciju u kakvoj je nemamo baš često priliku vidjeti. 

Možda vas zanima Kako poznate dame nose sve popularnije tenisice sezone Rubrika Moda Moda

 

Već je puno puta pokazala kako odlično i vjerno prati sve trendove u modnom svijetu, a ovoga puta to je dokazala i kada je riječ o izboru obuće, odnosno tenisicama, koje su nam prve zapele za oko. Riječ je o bijelim robusnim tenisicama na kojima je veoma uočljiv prepoznatljiv Chanel logo, a njihova cijena iznosi visokih pet i pol tisuća kuna. Jelena ih je iskombinirala sa sivim "ispranim" skinny trapericama, ljubičastom sweater majicom i metalik srebrnom torbicom. 

Jedna Jelenina obožavateljica bila je toliko oduševljena njezinim tenisicama da joj je napisala u komentaru: "Meni su Jele patike upale u oko više nego vodopad!"

 

 

Pozdrav iz Vječnog Grada ❤ #enjoyinglife #vacation #love #najboljidan #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Robusne tenisice postale su hit još prošle godine, a ove su se ponovno vratile na velika vrata. Naša ih je pjevačica odmah prigrlila, a osim što ih je nosila u jednostavnim outfitima poput ovoga, nosila ih je i u nešto hrabrijim stajlinzima. 

Možda vas zanima 3 modela tenisica koja će se nositi u narednim mjesecima Rubrika Moda Moda

 

 

❤️ #vatican #rome #sunday #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Mnogi ove hit tenisice smatraju prilično ružnima i ne odobravaju ih, ali nama su ovako na Jeleni super. A tebi?

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikodem

    " Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću." - Isus Krist =) Tko bira da ju dobije na ovom svijetu, taj je i dobije.