Moda

3 modela tenisica koja će se nositi u narednim mjesecima

Dominacija tenisica ne jenjava pa će se i u narednim mjesecima zadržati kao jedan od "must have" komada. Evo koji će modeli ove jeseni zasjesti na modni tron

Tenisice su već nekoliko sezona jedan od vodećih trendova u svijetu obuće, a njihova popularnost samo raste. Osim što obogaćuje svaki street style look i daje mu željenu dozu ležernosti, ovaj sveprisutni par obuće sve češće se uklapa u svečane i poslovne kombinacije, a neke djevojke nose ga čak i na glamurozne haljine. Tako da – pravila nema!

I dok su neki modeli (poput bijelih tenisica) apsolutni hit među trendsetericama, u njihovim kombinacijama sve češće viđamo i modele koji nam daju naslutiti što ćemo nositi u narednim mjesecima. Riječ je o 'čarapa' i 'tatinim' tenisicama koje se zbog svog neobičnog izgleda već neko vrijeme svrstavaju u trend ružnih cipela i izazivaju podijeljena mišljenja javnosti. Osim njih, na listi najpoželjnijih našle su se i tenisice s platformom. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Ovaj 'stari' model tenisica je opet jako hot! Rubrika Moda Moda

U potrazi za najboljim novosezonskim modelima zavirile smo u aktualne kolekcije popularnih high street brendova. Kad je riječ o 'it' komadima ovih modela, u njihovoj bogatoj ponudi posebno su se istaknuli modeli u neutralnim i nude nijansama, a dostupne su i izvrsne pristupačne verzije popularnih dizajnerskih komada. U nastavku ti donosimo nekoliko naših favorita: 

1. "Čarapa" tenisice

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn); Bershka (229,90 kn); Pull & Bear (299,90 kn)

2. "Tatine" tenisice

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (349,90 kn); Stradivarius (349,90 kn); Bershka (299,90 kn)

Možda vas zanima 10 najboljih tenisica koje smo pronašle na sniženjima Rubrika Moda Moda

3. Tenisice s platformom

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (349,90 kn); Bershka (229,90 kn); Zara (349,90 kn)

Photo: Miss7/PR
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    Gledam i gledam; proučavam studiozno i ne mogu se odlučiti: koje su mi ružnije..