Moda

Ovaj 'stari' model tenisica je opet jako hot!

Još jedne tenisice iz prošlosti su se vratile među aktualne trendove - i to na velika vrata

Trendovi u tenisicama se mijenjaju brzinom svjetlosti, no nije rijetkost kako se neki modeli uvijek ponovno vraćaju u modu. Najbolji primjer su svi retro modeli adidas tenisica. No, i Nike to zna jako dobro raditi pa nije ni čudo da su od jednog od svojih najpopularnijih modela, Air Max, ponovno napravili ultimativni trend.  

Air Max model se prvi put pojavio na tržištu 1987. godine, a iako su malo promijenile prvotni izgled, ove tenisice su opet jednako popularne. I odavno smo zaboravili na pravilo da sportske tenisice moraju odgovarati sportskom looku. Modeli i Instagram influencerice su to dokazale - u svojim kombinacijama Air Max tenisica i romantičkih suknji, haljina na volane ili minica A kroja. 

Možda vas zanima Kako poznate dame nose sve popularnije tenisice sezone Rubrika Moda Moda
 

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: 839 kn, 703 kn, 839 kn

Zašto baš ove robusne tenisice uz romantične haljine? Zato što ne samo da tako kažu modni urednici i modne kuće, nego zbog činjenice da ne želiš da ti gradsku šetnju unište neke neudobne štikle ili sve manje omiljene natikače... Trenutna cijela Air Max tenisica je od 500 do  više od 1000 kuna, a možeš ih pronaći u veći domaćih sportskih trgovina.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: 639 kn, 587 kn

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0