Moda 19. travnja 2018.

Kako poznate dame nose sve popularnije tenisice sezone

Sve popularnije tenisice sezone odabrale su i brojne domaće modne insajderice

Walkmaxx je brend koji je ovog proljeća sve popularniji među modnim insajderima. Potvrđuje to sve veći broj poznatih osoba koje su u svoje modne kombinacije – svakodnevne i one za svečanije prilike – uvrstile Walkmaxx platnene tenisice. 

 | Autor:
Ovaj, najnoviji model Walkmaxx obuće već nosi jedna od vodećih domaćih bloggerica i influencerica, Ella Dvornik, a Walkmaxx platnene tenisice neizostavan su odjevni komad i voditeljice Ane Miščević te operne pjevačice Sandre Bagarić. Jedan model obuće tako se pokazao idealnim za razne stilove i modne kombinacije, budući da ga svaka od spomenutih Walkmaxx modernih princeza nosi na sebi svojstven način i u skladu sa svojom osobnošću. Ella svoje Walkmaxxice nosi uz odvažne kombinacije, Sandra je pobornica klasike, dok Ana preferira mladenački, vedri stil odijevanja. 

 | Autor:

Riječ je o brendu koji, uz moderan dizajn, veliku pozornost posvećuje udobnosti  i kvaliteti izrade, pa je logičan korak bila i Walkmaxx suradnja s dizajnerskim dvojcem Elfs. Nakon uspješne prošlogodišnje Walkmaxx kampanje za koju su Elfsi dizajnirali majice, uslijedila je još jedna suradnja – ovaj put povodom predstavljanja nove, proljetne Elfs kolekcije održane u Botaničkom vrtu.

 | Autor:

Walkmaxx je tom prilikom, kroz zanimljiv koncept „Walkmaxx traži modnu princezu“, predstavio cijelu kolekciju platnenih tenisica, a svi posjetitelji Elfs modne revije mogli su sjesti u kraljevsku stolicu, isprobati ponuđenu tenisicu, iz prve ruke saznati kakav je osjećaj postati Walkmaxx modna princeza i napraviti prve korake u Walkmaxx obući. Naravno, ukoliko je „tenisica odgovarala“ modne princeze, ali i prinčevi, svoju su par dobili i ponijeli sa sobom.  
Tako su modne princeze na jedan dan postale i fitness trenerica Monika Imerović i poduzetnica Snježana Mehun ali i brojni drugi gosti Elfs modne revije.

 | Autor:

Walkmaxx platnene tenisice dostupne su u bijeloj, zlatnoj, žutoj, crvenoj, plavoj, zelenoj i sivoj boji. 
Sve o novom hit modelu obuće saznajte na www.walkmaxx.hr, Facebook stranici WalkmaxxHrvatska i Instagram profilu Walkmaxx.hr i postanite i vi modna princeza nove generacije!

 

Komentari 0