Moda

Lejla je još jednom pokazala kako divno nosi najtraženiji komad sezone. Pronašle smo slične

  • Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović još je jednom pokazala kako je prava maherica kada je sportska elegancija u pitanju
  • Za šetnju zagrebačkim jezerom Bundek odjenula je jednostavni sportski komplet koji je upotpunila toplom parkom, robusnim gležnjačama  i dizajnerskom kapom
  • Za svoj modni odabir 44-godišnjakinja je primila niz komplimenata, a mi smo požurile pronaći sličnu trenirku u aktualnoj ponudi

Lejla Filipović se u društvu supruga Tarika i pomeranke Doll zaputila u šetnju zagrebačkim jezerom Bundek. Premda je bila daleko od crvenog tepiha i društvenih događanja, bivša Miss Hrvatske je još jednom uspješno pokazala kako besprijekorno izgleda i u sportskom izdanju.

Njezinoj odjevnoj kombinaciji doista je teško bilo pronaći manu, a svoje oduševljenje nisu mogli skriti ni Lejlini pratitelji. "Pa kako si ti tako lijepa", "Divnoće", "Kao djevojčica", samo su neki od komplimenata koji su se mogli pronaći ispod fotografije koju je lijepa Dubrovkinja objavila na svom Instagramu, a na kojoj je vidimo kako pozira s četveronožnom ljubimicem.

Možda vas zanima Zaljubili smo se u haljinu Jelene Rozge, znamo i brend, a pronašli smo - jeftinije Rubrika Moda Moda

Za ovu priliku 44-godišnjakinja je odjenula najtraženiji komad sezone - trenirku. Ovaj model pronašla je u ponudi brenda Reserved, no trenutno je dostupan jedino gornji dio trenirke i to po cijeni od 230 kuna.

Trenirku je uparila s još jednim klasikom kada je jesensko-zimska garderoba u pitanju. Riječ je o maslinastozelenoj parci čiji obod kapuljače krasi umjetno krzno. Na nogama su se ovom prilikom našle robusne gležnjače, dok je Lejlinu glavu čuvala, ali i krasila siva kapa čiji dizajn potpisuje domaći brend Elfs.

Lejla je uspješno pokazala kako jedan bazični komad poput sive trenirke može činiti osnovu elegantne sportske kombinacije. Zavirili smo u aktualnu ponudu i izdvojile tri sportska kompleta za koja vjerujemo da se uz udobnost ističu i sjajnim izgledom.

Jesenske kolekcije obiluju takozvanim comfy komadima različitih krojeva pa tako možeš birati između hlača sa širim i užim nogavicama te majica bez i sa kapuljače. Nama uvijek draga opcija su iznimno praktične majice s patentnim zatvaračem. Jesi li pronašla svog favorita?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (gornji dio 119,90 kuna, donji dio 139,90 kuna), C&A (gornji dio oko 115 kuna, donji dio oko 100 kuna), Stradivarius (gornji dio 119,90 kuna, donji dio 139,90 kuna)

Možda vas zanima Ovi znakovi otkrit će ti jesu li tvoje tenisice original ili lažnjak Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagam

Komentari 0