Stars

Gledatelji uputili kritike Nini Martini iz 'Života na vagi', ali zaboravljaju na jednu stvar

  • U trećoj ovotjednoj emisiji 'Život iza vage' na malim smo ekranima ponovno imali priliku vidjeti Ninu Martinu Korbar
  • Tema emisije bilo je vaganje, a bivša kandidatkinja je priznala kako se danas manje opterećuje brojkom na vagi
  • Ipak, obožavatelji 'Života na vagi' su je uzeli na zub jer smatraju kako svoje fotografije previše obrađuje te ne prikazuje vjerno stanje

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi' Nina Martina Korbar ponovno se pojavila na malim ekranima. U društvu aktualne trenerice Maje Ćustić i kolege Maria Mandića, uz kojeg se natjecala u trećoj sezoni ove popularne emisije, gostovala je u sklopu specijalnog priloga 'Život iza vage'. Riječ je o popratnoj emisiji čiju je voditeljsku palicu preuzela zvijezda četvrte sezone showa Marijana Džolić Maca.

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Intervalni post za početnike: metoda 12/12 se pokazala manje zahtjevnom Rubrika Life&style Life&style

Tema treće po redu ovotjedne emisije 'Život iza vage' bila je vaganje, a Nina Martina je tom prilikom priznala kako se danas puno manje opterećuje kada stane na vagu. "Kad počneš mršavjeti, počneš dobivati samopouzdanje. Danas stajem na vagu neopterećena. Dobar je osjećaj jer znam da treniram, da radim na sebi i zdravo jedem", otkrila je 28-godišnjakinja.

Nina Martina rado koristi društvene mreže kako bi promovirala zdrav način života te se pohvalila novom stesanom linijom. No, obožavatelji showa su na temelju tih istih fotografija zaključili kako mlada Zagrepčanka možda ipak nije toliko neopterećena brojkom koju pokazuje vaga.

Možda vas zanima S ovim kratkim, ali vrlo učinkovitim vježbama brzo ćeš skinuti masnoću sa trbuha Rubrika Life&style Life&style

"Na Instagramu izgleda kao top model, ali uživo hmm", "Već sam se pitala kad budu miss Martina pozvana i njen dragi iza vage... šteta što ne može sama korigirati izgled na tv-u", "Ova je na Instagramu duplo uža", "Ima cura sreće što postoji photoshop", bili su samo neki od negativnih komentara koji su se mogli pročitati na službenoj Facebook stranici emisije 'Život na vagi'.

Ipak, bilo je i onih koji su uskočili u Martininu obranu i zaključili kako je dojmu nakupljenih kilograma uvelike pridonijela i odabrana odjevna kombinacija te da je bivša kandidatkinja unatoč svemu prezgodna djevojka. Mi bismo dodali i kako je Martina napravila golem korak u životu i usvojila brojne zdrave navike, a Instagram? Pa tko se ne voli malo poigrati filterima, mi prvi! 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0