Stars

"Kad sam bila top model". Nina Badrić se prisjetila kako je izgledala prije 29 godina

  • U svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama Nina Badrić odlučila nas je vratiti 29 godina unatrag
  • Pjevačica je objavila crno-bijelu fotografiju s početaka njezine karijere na kojoj ima samo 18 godina
  • Objavljena fotografija mnoge je nagnala na zaključak kako 48-godišnjakinja stari poput dobrog vina

Pjevačica Nina Badrić odlučila je zaviriti u prošlost te je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju koja je nastala 1991. godine. "Kad sam bila top model", stoji u opisu priloženog portreta nastalog kada je imala samo 18 godina. Njezinu opasku kako je nekoć izgledala poput modela nisu propustili prokomentirati obožavatelji koji su joj spremno poručili kako se i dalje može pohvaliti sjajnim izgledom.

Možda vas zanima Borna Kotromanić proslavila 50. rođendan i pokazala kako joj je torta izletjela iz ruku! Rubrika Stars Stars

"I sad si top model", "Prelijepa bila i ostala", "Ti si predivna uvijek", "Bila i ostala top", "Ti si kao vino.. što si starija to si ljepša”, "Uvijek bila lijepa, s godinama sve ljepša", samo su neki od komplimenata koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave. A istu nije propustila prokomentirati ni njezina kolegica, pjevačica Lepa Brena koja joj je poručila da izgleda poput lutke.

Možda vas zanima Evo zašto ne bi trebala pratiti trendove i kupovati ono što je trenutačno u modi Rubrika Life&style Life&style

Nadalje, komplimente Nini nisu propustili iskazati ni poduzetnice te bivše manekenke Ljupka Gojić Mikić i Iris Androšević Pinjuh, a spremno se javio i voditelj Dalibor Petko koji je pjevačici napisao sljedeće: "Top modeli zauvijek ostaju top modeli".

Podsjetimo, ova fotografija nastala je na samim početcima Ninine pjevačke karijere, a veliki poticaj za ostvarenje glazbenog sna dao joj je, ni manje ni više, neprežaljeni Dino Dvornik. Priča o tome kako ju je u ljeto 1989. godine, dok je radila u jednom zagrebačkom butiku, otkrio 'hrvatski kralj funka' ušla je u anale domaće glazbene scene. Doista upečatljiv početak jedne vrlo uspješne karijere, zar ne?

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • varece

    My co-worker's step-mother makes $81 every hour on the internet.. she has been fired from work for 9 months and last month her pay was 15737 just working from home for two hours every day, check out this.,.,.,.,. Www.earn75.Com