Moda

Jakne s remenom su hit! Proučili smo kako ih kombiniraju domaće cure - i pronašli super modele u dućanima

  • Brojni odjevni komadi postanu vruća roba nakon što ih influencerice iskombiniraju
  • Jedan od takvih komada je i jakna s remenom u struku koju domaće cure obožavaju
  • Izdvojili smo njihove kombinacije, ali smo pronašli i neke modele u dućanima

Vjerojatno nisi mogla ne primijetiti kako brojne cure na Instagramu nose jakne na kopčanje s remenom u struku koji je obično zavezan u čvor. Djevojke su taj model jakne odabrale i umjesto sakoa za ove hladnije dane, a čim zatopli, moći će je nositi i bez kaputa iznad. Uglavnom su to kožnati modeli, a mogu se pronaći varijante u traperu i ostalim materijalima.

Možda vas zanima Došlo je zahladnjenje pa smo pronašle najljepše jakne i kapute s krznom od 250 do 800 kuna Rubrika Moda Moda

Jelena Marinović, čiji Instagram profil volimo zbog zanimljivih odjevnih kombinacija, obožava ovaj tip jaknice. Ima ih u crnoj i bež boji te ih kombinira i na hlače i na haljine. Kod Jelene smo dobile ideju kako ovaj model jakne kombinirati na dolčevite i na prugice, a da uvijek dobro izgleda.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

I Pamela Smoljanić i Marija Čamber odlučile su se za ovu jaknicu. Pamela je izabrala crnu kožnatu koju je kombinirala uz nježnu bijelu haljinu i crne čizme te nam je tako pokazala kako naizgled nespojivo može izgledati odlično. Marija se odlučila za smeđu verziju od debljeg materijala, a kombinirala ju je uz najlonke zanimljivog uzorka te bijelu dolčevitu i sivu suknju. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Pronašli smo najljepše modele jakni i kaputa do 300 kuna! Rubrika Moda Moda

Influencerica Dora Predojević odabrala je model mint boje koji je odjenula preko bež dolčevite. Dora ima i jedan zanimljivi model koji ima crne rukave, a glavni dio je crveni i karirani. On je razbio crnu kombinaciju te mu je dodala bijelu torbicu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Izabel Kovačić također je ljubiteljica ovog modela jakni. Ima ih u crnoj i smeđoj boji i to u kožnatim verzijama. Crni je iskombinirala s crnim kožnatim hlačama te majicom na crno bijele pruge, a kombinaciji je dodala bijelu torbicu. Smeđi je odabrala kao dio  casual outfita za putovanje. Njega je kombinirala uz plave traperice i bijelu majicu te traper torbu. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima 10 bezvremenskih stvari koje sve uvijek sređene žene imaju svom ormaru Rubrika Moda Moda

Pretražili smo i ponudu u dućanima, a izbor je zaista velik pa svatko može pronaći materijal, ali i model koji mu se sviđa. Od traper modela, kožnatih pa sve do klasičnih materijala. Odlično izgleda kao jakna, ali i kao inačica sakoa ispod jakne u ovih hladnim danima. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 149,90 kn; Reserved 349,90 kn; H&M 520 kn

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA


 
Photo: Jelena Marinović Instagram

Komentari 0