Moda

7 prolaznica kožne hlače nosi na različit način: čija je kombinacija najbolja?

  • Kožne hlače su i u ovim hladnim danima čini se najnošeniji model hlača, pune su ih ulice
  • Vladavina samo crnih hlača je prošla, sad se nose i u drugim bojama, a i šireg kroja nego lani
  • Izdvojili smo 7 potpuno različitih stajlinga 7 prolaznica sa zagrebačkih ulica. Koji ti se najviše sviđa?

Kožne hlače ove su sezone još popularnije nego prošle i ne možete prošetati gradskim ulicama da ne vidite brojne kombinacije upravo s njima. Žene ih se ne odriču ni po ozbiljnoj hladnoći, a zašto i bi? Uočili smo nekoliko stvarno zanimljivih kombinacija kožnih hlača i puffer jakni, kožnih hlača i bundi, kožnih hlača i klasičnih kaputa. Ono što je novost ove zime jest da se osim uskih hlača nose i one široka, vrećasta kroja ili pak s cargo džepovima, čak i kožne hlače na način trenirke - gumom stisnute oko gležnjeva i struka. Također, novost su i boje. Proteklih sezona uglavnom smo ih viđali u crnoj boji: sad je mnogo više smeđih, bež, pa i crvenih i zelenih kožnih hlača. Pogledaj kako su ih iskombinirale ove prolaznice. Koji ti se stajling najviše sviđa? Nama - više njih.

Možda vas zanima Ova prolaznica nosi čak 4 komada koja su hit ove godine - i baš ih je dobro spojila Rubrika Moda Moda

1. Uz "dad tenisice" i ultrakratku puff jaknu

Šarmantan i duhovit stajling ove djevojke uz crne kožne hlače uključuje jaknu tako kratku da završava ispod grudi, mrežastu Mickey Mouse majicu i glomazne i šarene tenisice. Sve pršti od boja.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

2. Klasika u svim tonovima smeđe

Ove su godine na ulicu masovno izašle smeđe kožne hlače, a ova je dama ovu tipičnu zimsku boju uskladila s drugim klasičnim komadima: visokim smeđim čizmama i kratkom bundom. I šešir i šal su u smeđim tonovima.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

3. Hlače neobične boje, kratka jaknica i krzneni detalji

Super nam je ova zelena boja hlača! Djevojka ih je odjenula s niskim čizmicama sa zakovicama te kratkom jaknom. Oversized bijeli pulover dobro se spaja s bijelom bunenom kapom, a veliki krzneni okovratnik s krznenim coflekom na kapi.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima 3 mlade mame lijepo su se dotjerale za šetnju gradom, a krzno je u prvom planu. Koja ga bolje nosi? Rubrika Moda Moda

4. Hlače šireg kroja, viktorijanske čizmice i elegantni kaput

Ova dama prati trendove. Nosi Zarine čizmice na vezanje, a i kožne hlače su široka kroja koji je modna novost ove sezone, ali isto tako drži i do klasične elegancije - pogledaj kako je lijep ovaj kaput dvoredna kopčanja, tu je i (brendirana?) torbica, a boje je zaobišla, sve je ili crno ili bijelo.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

5. Smeđe hlače u kombinaciji s pastelnim tonovima

Ova plavuša također se odlučila na smeđe hlače, tople boje duhana. Odjenula ih je na čizmice široke sare s visokom potpeticom, nježno ružičastu majicu i bijelu jaknicu - tko kaže da se zimi nose samo tamni tonovi? Tu je Louis Vuitton torbica.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

6. Uz čarapa tenisice, hoodicu i predimenzionirani kaput

Evo kožnih hlača u najsportskijoj varijani- Iznad gležnjeva stisnute su gumom poput trenirke, a u skladu s tim ova ih je crnka odjenula na Dieselovu hoodicu i vrlo sportske tenisice-čarape. Preko svega nabacila je crni kaput od umjetnig krzna - ipak je zima!

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Ova je prolaznica pokazala kako dobrim modnim dodacima razigrati crni stajling Rubrika Moda Moda

7. S krznenim kaputom i vojničkim čizmama

Vrlo jednostavan stajling kod kojeg su bitni detalji. Uske kožne hlače ova je djevojka odjenula na dobre vojničke čizme. Majica je neupadljiva, krzneni kaput trendy, a cijeli stajling čini zanimljivijim minijaturna crveno-bijelo-crna torbica.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0