Moda

Došlo je zahladnjenje pa smo pronašle najljepše jakne i kapute s krznom od 250 do 800 kuna

  • Jakne s podstavom i detaljima od krzna već godinama su apsolutni klasik kada je zimska odjeća u pitanju
  • Zavirile smo u aktualnu ponudu i izdvojile najljepše komade jakni i kaputa s krznenim detaljem
  • Ove sezone posebnu pažnju privlače tzv. modeli kaputa-jakni kojima su kapuljače ukrašene krznenim detaljima

Jakne s krznenim detaljima i/ili krznenom podstavom jedan su od klasičnih zimskih komada. Posljednjih desetljeća upotreba pravog krzna u modne svrhe naišla je na niz neodobravanja od strane udruga za zaštitu prava životinja te su se vodeći high street brendovi okrenuli korištenju umjetnoga krzna. Zavirile smo u aktualnu ponudu te izdvojile primjerke jakni koje su ukrašene krznenim detaljima.

Možda vas zanima Pernate jakne ove su sezone ljepše nego ikada - pogledaj kakve smo sve modele pronašli u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

 

 

1. Parke

Sjećaš li se parki s krznenom postavom u jarkim bojama? Navedeni model bio je pravi hit proteklih nekoliko sezona. Dok su ga jedini obožavali, drugi su zazirali od njega. Jarke boje ove sezone otišle su zaborav te su ponovno aktualni klasični crni i zeleni modeli s imitacijama prirodne boje krzna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Cropp (649,90 kuna), Stradivarius (499,90 kuna), Bershka (499,90 kuna)

 

2. Jakne srednje dužine

Ako si ljubiteljica boja te nisi sklona klasičnim komadima razveseliti će te vijest kako su aktualnoj ponudi dostupni vrlo ženstveni modeli jakni srednje dužine u pastelnim nijansama ružičaste i bijele. Naravno, tu su i oni u klasičnim tamnim varijantama .

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri:  Mango (599, 90 kuna), Zara (499,90 kuna) , Sinsay (259,00 kuna)

Možda vas zanima Ovo je najpoželjniji model traperica ovog trenutka, pronašli smo ih po cijenama od 170 do 230 kn Rubrika Moda Moda

 

3. Duge jake

Krzno podstavljeno na ovratniku ili kapuljačama dati će dozu elegancije i ženstvenosti sportskim komadima poput dugih jakni.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (349,90 kuna), New Yorker (499,90 kuna), Stradivarius (549,90 kuna)

4. Kaputi

Osim na jaknama, krzno može biti izvrstan detalj i na kaputima. U aktualnoj ponudu uz klasične duge kapute na velika vrata su se vratili tzv. kaputi-jakne, odnosno kraći kaputi sa patentnim zatvaračem. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (799,90 kuna), Mohito (349,90 kuna), Reserved (349,90 kuna)

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0