Moda

Pernate jakne ove su sezone ljepše nego ikada - pogledaj kakve smo sve modele pronašli u našim trgovinama

  • Tople, udobne, vodootporne - tko ne želi jednu pernatu jaknu za hladne zimske dane? 
  • A još ako su k tome i lijepe - poput ovosezonskih?
  • Možeš ih pronaći u različitim bojama, ali i dužinama, oversized ili strukiranog kroja te s detaljima pout krzna

Možda zime više i nisu onako hladne kao nekada, ali ipak će biti i hladnih, vjetrovitih  ili kišnih dana kada ćemo poželjeti nositi nešto jako toplo, nešto što će nas štititi, a k tome i udobno. Pernate jakne su tada najbolji izbor, a aktualna ponuda u high-street dućanima neće te razočarati. Modeli su raznovrsni, od dužih do kraćih, od oversized do strukiranih, od metalik varijanti do onih s detaljima poput krzna - sigurno ćeš pronaći onu koja će zadovoljiti sve tvoje kriterije.

S malo krzna

Duge jakne sa dubokim džepovima ne samo da savršeno štite od hladnoće, već i sjajno pristaju na uske traperice i čizmice. U trgovinama možemo pronaći i one s kapuljačom koje imaju obrub od eko-krzna što može pridodati ovom praktičnom komadu i dašak elegancije. Dakako, pernate jakne najčešće možeš pronaći u tamnim bojama, no ako želiš ovu zimu doslovno zablistati, što kažeš na ovu metalik varijantu?! 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (600 kuna), C&A (560 kuna), H&M (350 kuna)ž

Duga grije najbolje

Nećemo se lagati - što dulja jakna, to si zaštićenija u njoj i ona će bolje grijati i sigurno ćeš na njoj, kad odeš na adventske kućice na kuhano vino i kobasice, biti zahvalna, a ako se možda bojiš da ćeš se 'izgubiti' u ovako glomaznom komadu, figuru će ti lijepo naglasiti strukirani model.  

 | Autor: miss7 miss7

S lijeva na desno: Pull and Bear (400 kuna), Orsay (490 kuna), Bershka (500 kuna)

Možda vas zanima Najpopularnija jakna prošle godine i ove je jeseni veliki hit - pogledaj modele iz novih kolekcija Rubrika Moda Moda

Kratke jakne bolji su izbor za ne toliko hladne zimske dane, ali i kada namjeravaš nositi haljinu ili suknje. Ovaj model, naime, puno će ljepše pristajati uz te komade. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (230 kuna), Zara (230 kuna), Bershka (230 kuna)

Kratku pernatu jaknu sa suknjom ili haljinom možeš nositi uz gležnjače ili visoke čizme - i bit ćeš u super trendi izdanju, a i prilično zaštićena od hladnoće. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (280 kuna), Zara (500 kuna), Pull and Bear ( 230 kuna)

Možda vas zanima Nećeš vjerovati, ali ova hrana te čini pametnijom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0