Moda
Frédérique Bel

Izdvojili smo pet najljepših haljina s crvenog tepiha u Cannesu, a evo tko je obojio kosu da paše uz haljinu

Filmski festival u Cannesu jučer je i službeno otvoren, a 76. izdanje ovog festivala donosi najbolje od internacionalnih filmskih izdanja, kao i glamurozne modne odabire slavnih zvijezda. Samo neki od iščekivanih filmskih projekata s velikim holivudskim zvijezdama koji će biti prikazani u Cannesu su 'Asteroid City' Wesa Andersona, 'May December' Todda Haynesa i 'Killers of the Flower' Martina Scorsesea.

Festival se održava od 16. do 27. svibnja, a već na prvoj večeri crvenim tepihom prošetale su poznate holivudske zvijezde poput Helen Mirren, Elle Fanning i Catherine Zeta-Jones.

Cannes svakako pamti velike modne trenutke, a prva večer već je otkrila kakvo je ovogodišnje modno raspoloženje Filmskog festivala u Cannesu.

Elle Fanning 

Glumica Elle Fanning crvenim tepihom Festivala u Cannesu, na premijeri filma 'Jeanne du Barry' prošetala je u romantičnoj i glamuroznoj Alexander McQueen haljini s kristalićima ukrašenim donjim dijelom te jednako svjetlucavim srebrnim gornjim dijelom, uz Cartier ogrlicu.

Elle Fanning | Autor: Pixsell/Bestimage Pixsell/Bestimage Elle Fanning

Met Gala 2023. Možda vas zanima Glamurozna modna izdanja najvećih zvijezda: Ovo su najupečatljiviji lookovi s crvenog tepiha Met Gale Rubrika Moda Moda

Helen Mirren

Slavna britanska glumica pojavila se u glamuroznom plavom izdanju na prvoj večeri Cannesa, u Del Core haljini te s nijansom kose koja se savršeno slagala s bojom haljine. Kosu je nosila u visokoj razbarušenoj punđi. Uz plavu haljinu, nosila je dijamantni nakit i srebrne Sole Bliss sandale. 

Helen Mirren | Autor: Pixsell/ABACA Pixsell/ABACA Helen Mirren

Esha Gupta

Glumica Esha Gupta na prvoj večeri Filmskog festivala u Cannesu pojavila s u krem haljini od šifona dugih rukava, s duboki V-izrezom te visokim prorezom na jednoj nozi. Uz visoki ovratnik, haljina je na gornjem dijelu imala i veliki cvjetni ukras.

Esha Gupta | Autor: Pixsell/ABACA Pixsell/ABACA Esha Gupta

Fan Bingbing

Glumica je na premijeru filma 'Jeanne du Barry' prve večeri Festivala u Cannesu stigla u impresivnoj Christopher Bu haljini ukrašenoj motivima tigrova i zelenim lišćem.

Fan Bingbing | Autor: Pixsell/Bestimage Pixsell/Bestimage Fan Bingbing

Frédérique Bel

Francuska glumica Frédérique Bel crvenim tepihom Cannesa prošetala je u crnoj uskoj haljini od baršuna, s dubokim izrezom i sa savršeno spojenom kontrastnom siluetom voluminoznih rukava od tila.

Frédérique Bel | Autor: Pixsell/ABACA Pixsell/ABACA Frédérique Bel

Oscar 2023 Možda vas zanima Glamurozno modno izdanje 95. dodjele Oscara: Ovo je 13 najljepše odjevenih zvijezda Rubrika Moda Moda
 
Photo: Pixsell/ABACA

Komentari 0