Moda

Kate Middleton i i princeza Charlotte stavile su iste tijare, presladak detalj o kojem svi pričaju

  • Iako nije riječ o pravoj kraljevskoj tiari, ovaj ukras za glavu s potpisom Alexandera McQueena zaslužio je taj naziv
  • Vojvotkinja od Walesa nosila je bogatiju verziju, a njezina kći Charlotte skromniju verziju ukrasa za glavu
  • Alexander MCQueen potpisao je i Kateinu haljinu, no svi koji su čekali da je vide, ostali su razočarani

Kate Middleton i princeza Charlotte sve su zabljesnule, i to doslovno, na krunidbi njihova svekra odnosno djeda Charlesa III. Zahvaliti to mogu odgovarajućim, gotovo istovjetnim tijarama. S trodimenzionalnim oblikom listića, vrlo ukusne i nikako prenapadne te u bijeloj boji ove tijare nastale su u suradnji modistice Jess Collett i brenda Alexander McQueen.

Kate Middleton oduševila je ovim ukrasom za glavu nježne i profinjene strukture od bijelih kristala, a i iznenadila okupljenje jer se u danima prije ceremonije krunidbe pisalo da će nositi "cvjetnu krunu".

 | Autor:

Još je slađi detalj to što se i njezina kći, princeza Charlotte na krunidbi pojavila s gotovo istovjetnim ukrasom za glavu od srebrnih niti i kristala. Iako, a i primjereno, Charlotteina tijara je mnogo skromnija, sa samo jednim obručem s listićima dok je Kateina mnogo bogatija. 

kralj Felipe IV. i kraljica Letizia od Španjolske Možda vas zanima Letizia je bila prekrasna, a i druge dame iz europskih kraljevskih obitelji odabrale su boje za Charlesovu krunidbu Rubrika Moda Moda

 | Autor: Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATION / Pixsell Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATION / Pixsell

Ipak, okupljeni su bili poprilično razočarani Kateinim dolaskom - mnogi su iščekivali da vide što je vojvotkinja od Walesa odjenula, no zbog plašta haljina se jedva nazirala. Kate se pojavila u Westminsterskoj opatiji uoči povijesnog spektakla noseći svečani ogrtač sa srebrnim vezom i motivima ruže, čička, narcisa i djeteline, dok ju je kiša prisilila da podigne kapuljaču. Ipak se zna da nosi kreaciju Alexandera McQueena u boji slonovače. Rad McQueena se prenio i na nakit; tj. ukras za glavu.

 | Autor: Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATION /Pixsell Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATION /Pixsell

Photo: None

Komentari 0