Moda

Glamurozno modno izdanje 95. dodjele Oscara: Ovo je 13 najljepše odjevenih zvijezda

  • Sezona dodjela nagrada završena je spektakularnim Oscarima, održanima sinoć u Los Angelesu
  • Film 'Sve u isto vrijeme' osvojio je čak 7 zlatnih kipića, a na dodjeli glazbenim su nastupima oduševili Lenny Kravitz, Lady Gaga i Rihanna
  • U glamuroznoj noći nije nedostajalo ni predivnih modnih izdanja, izdvojile smo 13 najljepših haljina

Dodjela Oscara 2023. slavila je najveća filmska ostvarenja u prošloj godini, a uoči ceremonije holivudske zvijezde pokazale su svoja prekrasna modna izdanja. Sezone dodjele nagrada zaokružena je glamuroznim Oscarima, a pamtljivih modnih trenutaka nije nedostajalo. 

Među najpopularnijim bojama svakako se istaknula bijela, a mnoge su se zvijezde odlučile za minimalističke krojeve, ali i upečatljiva šljokičasta izdanja. Bijelu haljinu nosila je i glumica Michelle Yeoh, koja je proglašena najboljom glumicom za svoju ulogu u filmu 'Sve u isto vrijeme', koji je osvojio Oscara za najbolji film. 

Osim bijele, imali smo priliku vidjeti i elegantne crne kreacije, kao i modne odabire u raznim nijansama ružičaste. Dodjela je tradicionalno održana u Dolby Theateru u Los Angelesu, a crveni tepih je po prvi put nakon 1961. zamijenjen onim boje šampanjca!

Možda vas zanima 'Sve u isto vrijeme' osvojio čak 7 Oscara, Michelle Yeoh i Jamie Lee Curtis su najbolje glumice Rubrika Stars Stars

U nastavku donosimo 13 najljepše odjevenih zvijezda s 95. dodjele Oscara.

Angela Bassett

Glumica je nosila voluminoznu ljubičastu Moschino haljinu s naglašenim ramenima i donjim dijelom sirena kroja. Svoj look upotpunila je dijamantnim nakitom i malom crnom šljokičastom torbicom.

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Angela Bassett

Michelle Yeoh

Osim što je osvojila Oscara za najbolju glumicu, Michelle Yeoh osvojila je i modne kritičare svojim odabirom bijele Dior Haute Couture duge lepršave haljine ukrašene mnoštvom delikatnom perja. Bijelu haljinu upotpunila je nakitom Moussaieff High Jewellery.

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Michelle Yeoh

Cara Delevigne

Poznata manekenka ponovno je oduševila svojim odabirom ovog puta Elie Saab Haute Couture crvene haljine na jedno rame s voluminoznom mašnom te visokim prorezom na nozi. Uz haljinu je nosila i crvene sandale u jednakoj nijansi te dijamantni nakit. 

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Cara Delevingne

Lady Gaga

Iako je na pozornici nastupala u ležernoj izdanju u trapericama i crnoj majici, bež tepihom prije dodjele prošetala je u dramatičnoj Versace haljini dugim rukava s prozirnim gornjim dijelom i širokim donjim dijelom spuštenog struka. Sjajne crvene usne i Tiffany & Co. nakit nadopunili su njen modni odabir.

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Lady Gaga

Nicole Kidman

Nicole Kidman zasjala je u Giorgio Armani Privé crnoj šljokičastoj haljini s jednim dugim rukavom i s dvije ukrasne ruže u sivoj boji na ramenu i boku. Haljinu je krasio i visoki izrez na nozi, a Nicole je od nakita odabrala Omega sat.

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Nicole Kidman

Malala Yousafzai

Malala Yousafzai, izvršna producentica nominiranog dokumentarnog filma 'Stranger at the Gate', na Oscarima je nosila Ralph Lauren Collection srebrnu šljokičastu haljinu s kapuljačom i Fred Leighton nakit. 

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Malala Yousafzai

Jessica Chastain

Još jedan srebrni šljokičasti odabir, ovaj put s Guccijevim potpisom i u kombinaciji s crnom bojom. Jessica Chastain uz glamuroznu haljinu nosila je i upečatljivu dijamantnu ogrlicu.

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Jessica Chastain

Fan Bingbing

Fan Bingbing također je nosila popularan izbor večeri, šljokičastu haljinu u srebrnoj boji. Kreacija s potpisom Tonyja Warda imala je i dodatak voluminoznih smaragdno zelenih rukava s plaštom. Uz haljinu oko vrata nosila je Lorraine Schwartz nakit i Tyler Ellis torbicu.

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Fan Bingbing

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen zablistala je u šljokičastoj crnoj Givenchy haljini oko vrata i s dubokim izrezom. Haljina je imala rub od resica, a preko sloj prozirne tkanine. Jednostavne crne sandale i blještave viseće Cartier naušnice savršeno su se uklopile u njen outfit.

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Elizabeth Olsen

Allison Williams

Romantična kreacija s potpisom Giambattiste Vallija bila je u nježnoj ružičasto-bež kombinaciji boja s ružičastim šljokičastim aplikacijama na bež podlozi i ružičastim voluminoznim dugim plaštom s rukavima. Rub haljine krasio je tanak sloj perja.

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Allison Williams

Emily Blunt

Glumica se odlučila za minimalističku Valentino kreaciju dugih rukava koju je kombinirala s bijelom torbicom i visećim naušnicama. 

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Emily Blunt

Deepika Padukone 

U crnoj Louis Vuitton haljini sirena kroja, sa spuštenim ramenima i dramatičnim dodatkom rukavica, glumica je zasjala na Oscarima, a kombinaciju je upotpunila Cartier nakitom.

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Deepika Padukone

Halle Berry

Halle Berry za ovogodišnju dodjelu Oscara odabrala je bijelu Tamara Ralph haljinu s prorezima i ukrašenu predivnim detaljima svjetlucavih ruža u puderastoj boji. Uz bijelu haljinu kombinirala je i satenske štikle u jednakoj nijansi kao i ruže.

Oscari 2023. haljine | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Halle Berry

Simona Tabasco, Sabrina Impacciatore, Beatrice Granno Možda vas zanima Na dodjeli nagrada SAG-a najbolje odjevene bile su zvijezde 'Bijelog lotosa', no izdvajamo još 7 sjajnih outfita Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    halle berry najbolja