Moda
Simona Tabasco, Sabrina Impacciatore, Beatrice Granno

Na dodjeli nagrada SAG-a najbolje odjevene bile su zvijezde 'Bijelog lotosa', no izdvajamo još 7 sjajnih outfita

  • Sezona dodjela nagrada se nastavlja pa su sinoć u Los Angelesu proglašeni dobitnici Screen Actors Guild nagrada
  • Na crvenom tepihu pojavila se i glumačka postava hit serije 'Bijeli lotos'
  • Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson i Jennifer Coolidge, ali i talijanski dio sjajne glumačke ekipe zablistao je u svečanim izdanjima

Nakon dodjela nagrada BAFTA, prije nešto više od tjedan dana, sezona nagrada nastavila se s dodjelom nagrada SAG. Svečana ceremonija, 29. po redu, na kojoj su dodijeljene nagrade za najbolja filmska i televizijska ostvarenja, održana je u Fairmont Century Plaza u Los Angelesu, a na crvenom tepihu holivudske zvijezde pojavile su se u najboljim modnim izdanjima. Posebno se istaknula glumačka ekipa HBO-ove serije 'Bijeli lotos', a u nastavku donosimo njihove kreacije, kao i još sedam modnih izdanja vrijednih pohvale.

Haley Lu Richardson

Glumica koja je u seriji 'Bijeli lotos' utjelovila lik Portije, za razliku od modnih odabira svog lika, na crvenom tepihu nagrada SAG zablistala je u Carolina Herrera crnoj haljinu ukrašenoj s mnoštvom bijelih bisera, kao i pripadajućom torbicom.

Haley Lu Richardson | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Haley Lu Richardson

Meghann Fahy

Bijela Ralph Lauren haljina na jedno rame i s velikim cut out detaljem na jednoj strani savršeno je pristajala glumici, kao i voluminozna raspuštena frizura. Bijelu haljinu nosila je s visećim dijamantnim naušnicama.

Meghann Fahy | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Meghann Fahy

Aubrey Plaza

I Aubrey Plaza odlučila se za kreaciju s cut out dizajnom, no s potpisom Michaela Korsa. Brončana šljokičasta haljina uz veliki cut out detalj na prednjem dijelu, imala je i visoki prorez na donjem dijelu.

Aubrey Plaza | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Aubrey Plaza

Simona Tabasco

Glumica je zablistala u glamuroznoj Armani Privé haljini bez naramenica u zeleno-crnoj kombinaciji boja te sa širokim crnim pojasom na struku. Kao i njene kolegice sa seta, njena kosa bila je stilizirana u voluminoznu frizuru.

Simona Tabasco | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Simona Tabasco

Sabrina Impacciatore

Sabrina Impacciatore nosila je Valentino lepršavu ružičastu haljinu s dugačkim rukavima, koju je kombinirala s Pomellato nakitom.  

Sabrina Impacciatore | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Sabrina Impacciatore

Beatrice Grannò

Beatrice Grannò nosila je crnu Valentino haljinu opuštene siluete s dubokim V-izrezom i visokim prorezom na nozi. Jednostavne crne cipele, crveni ruž te dijamantni nakit savršeno su kombinirani s elegantnom haljinom. 

Beatrice Grannò | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Beatrice Grannò

Jennifer Coolidge

Glumica je na jučerašnjoj dodjeli osvojila nagradu i zablistala u uskoj crnoj Saint Laurent haljini te ukrasnom trakom za glavu u stilu 60-ih u istoj boji i frizurom punom volumena.

Jennifer Coolidge | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Jennifer Coolidge

Paolo Camilli

Glumac iz 'Bijelog lotosa' na dodjeli SAG nagrada pojavio se u upečatljivom crnom Roberto Cavalli odijelu sa šljokičastim, pernatim ukrasima na ramenima te Giuseppe Zanotti cipelama.

Paolo Camilli | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Paolo Camilli

Cardi B Možda vas zanima Najzanimljivije s crvenog tepiha Grammyja: Tko je sve posebno zablistao na dodjeli glazbenih nagrada? Rubrika Moda Moda

Donosimo još sedam najboljih stylinga s crvenog tepiha nagrada SAG!

Michelle Yeoh

Michelle Yeoh  nosila je impresivnu Schiaparelli Couture haljinu u crnoj boji sa zlatno-žutim ukrasom po cijelom prednjem dijelu.

Michelle Yeoh | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Michelle Yeoh

Eddie Redmayne

Glumac se odlučio za modnu varijantu košulje i svečanih hlača bez sakoa, kombinirajući crne hlače širokih nogavica s bijelom košuljom s voluminoznim rukavima i velikom mašnom. 

Eddie Redmayne | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Eddie Redmayne

Jamie Lee Curtis

Glumica je zasjala u Romona Keveza dugoj crvenoj haljini s dubokim V-izrezom  te sa svojom prepoznatljivom kratkom frizurom.

Jamie Lee Curtis | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Jamie Lee Curtis  

Danielle Deadwyler

Danielle Deadwyler je na dodjeli nagrada SAG nosila šljokičastu Louis Vuitton haljinu s tankim naramenicama te s ružičastim ombré uzorkom na donjem dijelu i obliku latica.

Danielle Deadwyler | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Danielle Deadwyler

Emily Blunt

Emily Blunt jedna je od onih koja se odlučila za look s cvjetnim uzorkom, odjenuvši Oscar de la Renta crvenu usku haljinu s tankim cut out detaljima te našivenim motivima ružičastog cvijeća.

Emily Blunt | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Emily Blunt

Sheila Atim

Nakon srebrne Prada haljine koju je nosila na dodjeli nagrada BAFTA, Sheila Atim za SAG nagrade je odabrala bordo look s potpisom Christophera Johna Rogersa, koji se sastojao od topa u stilu korzeta, nabrane duge suknje te jakne u stilu košulje.

Sheila Atim | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Sheila Atim

Zendaya

Uvijek jedna od najbolje odjevenih, Zendaya je crvenim tepihom nagrada SAG prošetala u pastelno ružičastoj Valentino haljini s našivenim ružama, jednim od velikih proljetnih trendova. 

Zendaya | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Zendaya

bafta 2023 haljine Možda vas zanima 10 najljepših haljina s dodjele BAFTA nagrada: Kako je Kate Middleton uspjelo starom haljinom zasjeniti mnoge? Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0